Pay IT forward

Pay IT forward | Geld inzamelen
 
 

Met pay IT forward wil ik mensen helpen die door allerlei tegenslagen in het leven in de schulden zijn gekomen en die er zelf niet uit komen. Ik ben zelf zo iemand. Door narigheid en tegenslag kan het soms zo fout gaan dat je in de financiële problemen komt en je geen uitweg meer ziet. Nu heb ik bedacht dat dat in Nederland helemaal niet nodig is om O aan de grond te zitten en niks meer te kunnen. Ook vind ik dat kinderen er nooit last van zouden moeten hebben dat hun ouders door verkeerde keuzes in het leven of gewoonweg domme pech de dupe worden van armoede.

Mijn idee is dan ook om geld in te zamelen en daadwerkelijk mensen te helpen om weer een duwtje in de rug te geven. 

Ik ben zelf een hardwerkende moeder maar door oude schulden opgebouwd met ex partner heb ik het nu ook moeilijk. Het vervelende is dat de oude schulden op mij verhaald worden omdat ik loondienst heb. Heel oneerlijk, ex partner trekt overal handen van af en heeft geen loondienst in NL. 

Zo zullen er meer mensen zijn en ik wil dan ook helpen. Ik wil dan ook dat degene die geholpen zijn zelf ook een donatie doen en weer andere mensen/gezinnen helpen.

Het pay IT forward systeem zet ik hier dus in het klein op maar ik wil ook bedrijven gaan benaderen en dit heel groot maken.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.