SpeelOtheek Eemland.

SpeelOtheek Eemland. | Geld inzamelen
 
 
Wij komen met de actie, PAY IT FORWARD, zodat iedereen kan genieten van ons speelgoed.

Pay it forward.

Speel-o-theek Eemland wordt helaas niet meer gesubsidieerd en daar zijn voornamelijk mensen met een kleine beurs de dupe van. Vorig jaar zijn wij, vanwege bovenstaande reden, omhoog gegaan in het lidmaatschapsgeld. Wij hebben er alles aangedaan om een sponsor of subsidie te krijgen, zodat we mensen met een laag inkomen het oude lidmaatschap bedrag konden blijven aanbieden. Helaas is dat niet gelukt.


Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen beschikt over goed, duurzaam en educatie gericht speelgoed. Spelen is super belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en daar willen wij graag aan bijdragen. Alle kinderen moeten kunnen spelen!


Daarom komen wij nu met de mega actie, PAY IT FORWARD, geld inzamelen voor hen die geen geld hebben om een lidmaatschap bij ons aan te schaffen. Doen jullie mee?


Stort het bedrag wat je kwijt kunt, onder de noemer: Pay it forward en wij geven een lidmaatschap aan degene die het zelf niet kan betalen. Een lidmaatschap kost bij ons 48€.

Koop je een heel lidmaatschap voor een ander dan krijg je van ons een strippenkaart om zelf te houden of weg te geven! Stuur ons dan een mailtje met je gegevens. 

PR-team
Speel-o-theek Eemland
Liendertseweg 64A, Amersfoort
prsoteemland@gmail.com

Speelotheek Eemland
07-01-2021

SUCCESVOL PAY IT FORWARD ACTIE LOOPT BIJNA TEN EINDE

De actie Pay it Forward is dankzij jullie een succes! Iedereen die gedoneerd heeft bedankt. We

hebben op dit moment meer dan € 1.600 opgehaald en hierdoor kunnen wij ruim 30 gezinnen een gratis jaarabonnement aanbieden.  

We zijn zeer blij dat deze actie zo goed is ontvangen. En dat wij vele gezinnen kunnen helpen door hun leuk, educatief en duurzaam speelgoed aan te bieden.  

Vanwege het succes hebben wij besloten om de actie nog een week door te laten lopen.

We zullen de actie sluiten op vrijdag 15 januari 2021. Na deze datum gaan wij de gezinnen die in aanmerkingen komen zo snel mogelijk blij maken met ons abonnement.  

Mocht je nog niet gedoneerd hebben, draag je steentje bij voor vrijdag 15 januari 2021. 

Noot voor de redactie: u kunt bellen, of mailen met de voorzitter van de Speelotheek, Lia Stok.

Mail: voorzitter@soteemland.nl of 06.22236116


Speelotheek Eemland
21-12-2020

Dankzij de vele donaties zijn we al ruim over de helft. We staan er van te kijken. BEDANKT! 


Speelotheek Eemland
15-12-2020

Er is al meer dan 1000€ gedoneerd, en dat betekend dat wij al 20 gezinnen blij kunnen maken met een lidmaatschap op onze Speel-o-theek. Bedankt, aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

We zijn hier enorm blij mee!


37 donaties
€ 1.710,00
Doel: € 2.500,00
68%

Deze actie is gesloten.