Een uitgebreide paas verwendag voor de daklozen..

Een uitgebreide paas verwendag voor de daklozen.. | Geld inzamelen
 
 

Hallo!

Wij zijn Marije en Kaylee en werken bij De Stek. De Stek is een gebruikersruimte voor dak- en thuislozen waar zij onder toezicht veilig kunnen gebruiken. Dit is voor hen een veilige thuishaven. Vaak hebben de mensen die bij ons verblijven veel stress en onrust om zich heen.

Omdat deze doelgroep vaak buiten de samenleving valt en niet veel ervaring heeft met het vieren van feestdagen lijkt het ons leuk om hen kennis te laten maken met Pasen door middel van een uitgebreide paasbrunch! Tijdens Pasen willen we hen graag een ‘verwendag’ aanbieden. Samen willen we er voor zorgen dat ook zij in het zonnetje gezet worden.

Door de grote hoeveelheid donaties (ONWIJS VET!!) gaan we ervoor zorgen dat ze een heerlijke dag tegemoet gaan. Houden we geld over? Hier kopen we spullen van die de daklozen goed kunnen gebruiken, denk aan onderbroeken, sokken, handdoeken, shampoo, noem maar op. Het geld komt dus hoe dan ook heel goed terecht.

Voel je vrij en doneer! Dan zorgen wij ervoor dat ze een heerlijke dag zullen hebben!

Veel liefs van team De Stek

Marije Kruijt
23-04-2021

Marije Kruijt
23-04-2021

Kaylee en ik hadden zin in iets leuks! We zetten een inzamelingsactie op en onverwachts stroomde het geld binnen van alle kanten. Samen besloten we het groots aan te pakken, lunchen, cadeautjes en dansen met de cliënten, Pasen beloofden een feestje te gaan worden.

We dekten de tafel prachtig, zorgde dat er voor iedereen wat lekkers te eten was en hadden voor iedereen een tasje vol cadeautjes: een powerbank, sokken, onderbroeken, een choco paashaas, scheermesjes en een luchtje.

Waar we in eerste instantie nog wat onzeker waren over de opkomst van mensen zat binnen de korsten keren de tafel overvol, stoelen werden van alle kanten aangesleept en geen stukje van de tafel was nog leeg. Er werd gekletst over familie, over Pasen, eindeloos veel grapjes en veel gelach, de sfeer zat er goed in!
Na het eten was het tijd voor de silent disco, koptelefoons op en dansen maar! Waar het personeel een dansje waagden in de woonkamer zat de sfeer er ook goed in de gebruiksruimtes, ieder op zijn eigen manier nam deel aan dit feestje en had lol.

Dank voor alle lieve berichtjes en alle mensen die gedoneerd hebben: DANKJEWEL!

Het was fijn om deze positieve ervaring te hebben binnen de Stek, het voorspeld veel goeds voor de toekomst!

 


104 donaties
€ 1.385,00