papa aanwezig bij Jaden s harttransplantatie, USA | Geld inzamelen
 
 

papa aanwezig bij Jaden s harttransplantatie, USA

papa aanwezig bij Jaden s harttransplantatie in USA

De nu 15 jarig Jaden is in USA geboren tijdens de vakantie van zijn mama en zus. De bevalling liep voorspoedig, alleen met de geboorte zagen de doktoren  dat Jaden blauwe lipjes kreeg en werd dus gelijk onderzocht. Binnen 2 dagen kreeg hij al zijn eerste operatie. Papa die bij de bevalling was moest daarna weer naar Nederland terug. De eerste jaren werd Jaden regelmatig verrast met bezoek van zijn vader. Naarmate de tijd vorderde is de relatie met Jaden's moeder beeindigd en werden de bezoekjes minder door de hoge kosten van het verblijf. 

De harttransplantatie zou  gaan plaatsvindeneen als Jaden 18 is, nu is echter het zuurstofgehalte in zijn bloed zo laag dat daarom de  operatie vervroegd is. En nu op 16-7 is er geheel onverwachts een telefoontje gekomen dat er een donorhart is. 

Papa moet hier natuurlijk  aanwezig bij zijn, deze anders zo stoere jongen is nu toch wel echt een beetje bang. Wellicht kan het ECHT knijpen in papa's handen, Jaden bij deze operatie veel kracht geven en door  een geslaagde operatie helpen.

Alvast bedankt voor jullie tijd en hulp!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.