Paastasactie Klarendal, Sint Marten, Spoorhoek | Geld inzamelen
 
 

Paastasactie Klarendal, Sint Marten, Spoorhoek

De Paastasactie biedt 250 mensen die weinig hebben in Arnhemse wijken een cadeaubon aan

Al enkele jaren vindt jaarlijks rond Pasen een inzamelingsactie plaats in de Arnhemse wijken Klarendal, St Marten en Spoorhoek voor mensen die het niet breed hebben.    

In het verleden werden er Paastassen samengesteld met  wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken. Wijkbewoners werden gevraagd die producten voor hun medewijkbewoners te kopen. Daardoor konden mensen alsnog genieten van de artikelen die ons rond die tijd worden voorgeschoteld in de reclames.  

Helaas is het door Corona dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen.  Om die reden vragen  we nu een financiële bijdrage, waarvan “je buren” een cadeaubon krijgen die ze kunnen besteden bij een supermarkt.  

De inzameling vindt plaats vanaf  17 februari  tot 22 maart 2021. 

Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners. Hopelijk spreekt deze actie u aan en maakt u geld over naar het eerder genoemde bankrekeningnummer. Namens alle betrokken wijkbewoners alvast hartelijk dank!!! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

46 donaties
€ 1.928,00
Doel: € 8.000,00
24% / 25 dagen te gaan