Paard in Nood Spanje Los Caballos Luna

Paard in Nood Spanje Los Caballos Luna | Geld inzamelen
 
 

Hoi!

Wat leuk dat je dit bericht leest. Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Dionne de Bruin, 19 jaar en mijn hobby's zijn onder andere fotograferen en paardrijden. Zelf heb ik een verzorgpaard (fjordxhaflinger) en een hond (labrador-retriever). De afgelopen 2 jaar (als ik het goed zeg) heb ik mij wel eens ingezet om de stichting Los Caballos Luna in Spanje te helpen. Ik heb de eerste keer €300 opgehaald en de tweede keer heb ik met jullie hulp meer dan €100 opgehaald! Ook heb ik zelf wat spullen gekocht en verzameld (ook met jullie hulp) en dit is per vrachtwagen naar Spanje gegaan. De stichting was natuurlijk super blij met deze hulp!

Wat meer informatie over de stichting:
De stichting Los Caballos Luna in Spanje is opgericht door de Nederlandse Laura Hoitsema, haar ouders en dochter. Laura heeft een groot hart. Ze vecht voor elk dier. Maakt niet uit hoeveel kans het dier nog heeft, Laura gaat ervoor. Samen met haar team. De stichting bestaat uit vrijwilligers en stagiaires. Alle inkomsten komen van donaties, iedere maand wordt er een oproep gedaan omdat er weer stress is. Er is niet genoeg geld en de dieren moeten eten hebben/behandeld worden enz. De stichting heeft nu zo'n 200 paarden, maar ook veel honden en katten. Alle beestjes worden opgevangen. Hier moeten we toch iets voor kunnen doen?

Ik zag laatst weer een berichtje op Facebook. In dat bericht stond dat ze deze maand weer zo'n €8700 te kort kwamen. Het is nu wel gelukt om dit geld allemaal bij elkaar te krijgen, maar wel dankzij donaties van ons.

Nu lijkt het mij een mooi initiatief om de stichting voor volgende maand alvast een eind opweg te helpen. Ik zal een doneeractie aanmaken met het rekeningnummer van de stichting. Het geld gaat dan gelijk naar de stichting toe.

De stichting hoopt natuurlijk dat we met z'n allen zo veel mogelijk kunnen ophalen, zodat alle dieren ook aankomende maand weer kunnen eten en de juiste zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. Alle beetjes zijn welkom, zelfs die ene euro.

Alvast hartelijk dank en heel veel liefs,

Dionne de BruinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.000,00
0%