Overstroming limburg België Duitsland

Overstroming limburg België Duitsland | Geld inzamelen
 
 

Grote delen van (het zuiden van) Limburg hebben enorme schade opgelopen door het noodweer van de afgelopen dagen. Kelders van woonhuizen staan onder water, horecagelegenheden staan blank en de impact is enorm. Aangezien vele gedupeerde inwoners en ondernemers niet of niet volledig de hulp krijgen vanuit hun verzekeraar willen wij geld inzamelen ten behoeve van deze gedupeerden. Bij het zien van de beelden van gisteren, brak ons hart. Mensen die in een klap alles kwijt zijn, hun huis, hun veilige omgeving, alles in een klap weg. Wij willen de getroffen mensen, en ook alle café's/restaurants, die het al zwaar genoeg hebben gehad, helpen met opbouwen.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen en af te sluiten met een groots benefietconcert met meerdere Limburgse artiesten als afsluiting van deze inzamelingsactie. (Op het moment dat de maatregelen dit toelaten) Geinteresseerde artiesten (of andere aanbiedingen) kunnen mailen naar helplimburg@gmail.com.

Het opgehaalde bedrag zal in zijn geheel en openbaar worden besteed enkel aan direct getroffen inwoners/ondernemers. Dit in overleg met de lokale gemeentes.

Doneert u nu een vrijwillige bijdrage. Alles helpt om deze mensen weer hun veilige omgeving op te laten knappen. Zo kan heel Nederland over een tijd weer lekker genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Help mee en doneer elke  kleine bijdrage is welkom Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.