out of area project Bosnië | Geld inzamelen
 
 

out of area project Bosnië

Wil jij je steentje bijdragen, zodat wij aan een beter toekomst in Bosnië kunnen werken?

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Anne, Eline en Ghislaine. Sinds vorig jaar volgen wij met plezier de opleiding 'maatschappelijke zorg' aan het ROC Midden Nederland. 

Met onze opleiding doen wij mee aan het project Bosnië. Daarmee gaan wij van 24 tot 31 maart naar Bosnië om daar de zorg te verbeteren en veel persoonlijke aandacht aan de cliënten te bieden. Goede zorg en persoonlijke aandacht zijn punten waar in Bosnië zeker verbetering in moet komen. Dit willen wij met stichting out of area gaan bereiken! 

Out of area 

Out of area is een stichting die zich inzet voor mensen in gebieden waar hulp hard nodig is. Daarbij werken we samen met vrijwilligers, die de handen uit de mouwen steken en kun kennis ter beschikking stellen. 

Zo knappen we o.a. instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdcentra en kinderdagverblijven op en bieden we educatieve activiteiten aan. Op deze manier proberen we de leefbaarheid in deze gebieden te verbeteren. 

Wat hebben wij hiervoor nodig?

Om naar Bosnië te gaan hebben wij 475 euro per persoon nodig. Van dit bedrag steken wij de hele week de handen uit de mouwen om de leefbaarheid in het achtergestelde gebied te verbeteren. Zo gaan wij o.a. verven, meehelpen in de zorg, speeltuinen voor kinderen met een verstandelijke beperking opknappen en niet te vergeten; heel veel persoonlijke aandacht bieden aan deze mensen. 

Naar ons idee is dit een heel mooi project! Wilt u ons helpen een stapje dichterbij te komen? Elk beetje helpt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.425,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.