Ouders op 25 juni 2019, 50 jaar getrouwd | Geld inzamelen
 
 

Ouders op 25 juni 2019, 50 jaar getrouwd

50 jarig huwelijks verrassing

Mijn wens is om mijn ouders die op 25 juni 2019 al 50 jaar getrouwd zullen zijn, om hun op vakantie te kunnen sturen en ze een mooie reis er van kunnen maken.

Allebei mijn ouders zijn kankerpatienten, maar ik ben heel dankbaar dat het nu gewoon goed met ze gaat al een tijd en de contorles steeds goed zijn. Alleen als familie natuurlijk ook heb je altijd de angst dat het weer opduikt die rot ziekte en je ze alsnog gaat verliezen er aan. Natuurlijk praten mijn ouders er niet over en lopen er ook niet mee te koop wat ze tot nu toe hebben overwonnen, want ook zij weten hoeveel geluk ze hebben gehad en hoeveel mensen niet. Want ook wij zijn al mensen verloren aan die rotziekte.

Dat maakt mij ook steeds meer bewust hoe dankbaar ik elke dag moet zijn, dat mijn ouders er nog gewoon zijn.

Het zijn geweldige ouders en ik wil ze graag een mooie vakantie geven als verrassing, maar helaas verdien ik nog helaas niet zoveel bij mijn werkgever en is er weinig ruimte voor mij om daar voor te sparen. Dus ik hoop dat er mensen zijn die mij willen helpen om een klein steentje bij te kunnen dragen. Nou zat ik zelf te denken aan een vakantie naar Tenerife waar ze al jaren heen gaan en ze zich daar zo goed voelen in het appartement waar ze altijd zitten met het geweldige personeel daar. De afgelopen 2 jaren zijn ze naar FuerteVentura gegaan om dat oude buren daar heen zijn vertrokken om daar te wonen. Maar dat eiland hebben ze nu wel gezien en Tenerife dat is echt hun eiland geworden waar ze zich zo goed voelen en het echt heel fijn hebben als ze er 15 dagen op vakantie zijn. De vakantie die altijd goed verzorgd wordt door TUI en mijn ouders boeken dan ook al vele jaren via TUI reisbureau in onze woonplaats.

Vanwege wat ze hebben meegemaakt door hun ziekte en dat het nu goed met ze gaat, daardoor wil ik iets moois voor ze doen en dan weet ik dat met zo een reis hun zeker een plezier doe. En juist 50 jaar huwelijk nu nog belangirjker is geworden, omdat je ook door die ziekte extra weer beseft hoe het niet vanzelfsprekend het is dat ze het mogen vieren. Maar aan de andere kant geeft het mij die extra motivatie om het juist extra te vieren en ik wil dat dit gaat lukken en ik nog wat andere speciale dingen kan gaan doen voor hun 50 jarig huwelijk.

Nou wil ik niet dat er over de ziekte gesproken wordt, want het gaat goed met ze en daarvoor wil ik juist ervoor gaan om het leven te vieren en ze een mooi 50 jarig huwelijksdag cadeau hopelijk kan gaan geven en die ellende achter ons laten.


Alvast heel erg bedankt mensen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.