Ouderen opvang . Oud worden zonder zorgen !!

Ouderen opvang . Oud worden zonder zorgen !! | Geld inzamelen
 
 

Iedereen wordt onder normale omstandigheden graag oud .Tegenwoordig is het gewenst dat je zolang mogelijk  thuis blijft wonen.

Eenzaamheid en verwaardelozing komt steeds vaker voor onder ouderen .Terug bij de kinderen wonen geeft de kinderen extra druk en zorg en ook hier zie je vaak dat de ouderen de dupe zijn ,omdat er niet genoeg zorg is of gegeven kan worden .Werk met ouderen (dement ) en kom dingen tegen dat je bijna bang bent om oud te gaan worden .Dit kan en hoort niet zo te zijn . 
Een opvang voor dagelijkse opvang voor ouderen om thuis te ontlasten of zo nodig een heel weekend/ week even de rust en de vrijheid te hebben zonder de zorg van je ouder , en daar ook van kunt genieten omdat je weet dat hun de zorg ,de aandacht en liefde krijgt die het behoort te krijgen ,goed is .Een dag of dagdeel onder gelijk gestemden door brengen om zo de eenzaamheid te verminderen en er iets is om evt naar toe te leven .

Een opvang starten voor ouderen dat is mijn wens .Evt in de toekomst uit breiden tot een opvang waar 24 uur zorg wordt verleend .

Ouderen hebben voor ons gezorgd en de ouderen horen de zorg terug krijgen .

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0% / 27 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.