Orkaan Irma CUBA | Geld inzamelen
 
 

Orkaan Irma CUBA

Inzamel actie Cuba

Beste allemaal, 

Zoals jullie allemaal al weten heeft orkaan Irma ernstige schade aan het caribische gebied achtergelaten en is nu net Cuba voorbij op weg naar Florida. Naast dat dit ernstige schade aan sint maarten en andere eilandjes heeft aangericht is ook Cuba erg getroffen. 

Samen met 7 andere studenten van Erasmus MC gaan wij voor onze minor 'Global Health' naar Cuba (Havana) voor 6 weken om daar stage te lopen in de gezondheidszorg. Naast dat we daar veel gaan leren over hun gezondheidszorg willen we ook graag een handje helpen en dit zeker ook na de orkaan Irma. 

Wat vragen wij? 
Wij vragen van jullie om ook Cuba een handje te helpen, door geld te doneren zodat wij zorgen dat dit op een goede wijze bij hen terecht komt. 

Wat gaan we met het gedoneerde geld doen?
Wij vertrekken 22 september naar Havana, voor die tijd willen we geld inzamelen zodat we een volle tas extra kunnen inchecken met zeepjes, pennen, schriften en alle andere benodigdheden wat op dat moment het meeste nodig is. Op deze facebook houden we jullie op de hoogte: https://www.facebook.com/Global-Health-Cuba-2017-738889926318744/

Elke kleine beetjes helpen, 

alvast bedankt! 
Nienke Smits, Maaike Kok, Rachel Dassen, Charlotte de Roos, Jay Bakas, Hendrik de Raadt, Kevin van Beek en Daniel Mersha. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

39 donaties
€ 640,00