Opzetten van nieuwe boodschappen bezorgdienst.

Opzetten van nieuwe boodschappen bezorgdienst. | Geld inzamelen
 
 

Met dit bedrijf kunnen wij een heleboel mensen gelukkig maken, boodschappen worden duurder, meer werken en dus geen tot weinig tijd om boodschappen te kunnen doen, sommige kunnen het huis ook amper uit omdat ze gewoon een dagje ouder worden. Met ze vieren willen we een nieuwe generatie online supermarkt beginnen met bezorg of Afhaal mogelijkheden voor iedereen die het nodig heeft.

Daily Bay wilt hier verandering in brengen, het is een soort picnic en flink gecombineerd maar dan goedkoper en efficiënter dan beide. In het kort zijn wij een online supermarkt die dezelfde dag bezorgd of het kan worden afgehaald (dit scheelt u slenteren door een winkel en onbedoeld verkeerde boodschappen te doen, want het is al zo duur)

Wij zijn nu in fase 2, voorbereidingen. Deze fase koopt bij de fabrieken, boeren en groothandel de producten om door te verkopen voor een eerlijke goedkopere prijs als de reguliere supermarkt. Het kan goedkoop omdat we geen dure panden hebben en een app systeem die automatisch berekend wat de ideale route is tussen klanten om zo weinig mogelijk te hoeven rijden. Het bedrijf is aan het testen in Flevoland, ambitie is om overal in Nederland te kunnen bezorgen.

Op de website kunt u ook doneren, bij een donatie van minimaal €3,50 krijgt u gratis bezorging ter waarde van €4,50 ongeacht het bestel bedrag.

 

Nog nodig doormiddel van deze actie:

- Meer variatie in producten verkrijgen.

- groter vervoermiddel om meer klanten tegelijk te kunnen helpen.

- Meer tassen en/of kratten om boodschappen te vervoeren.

 

Al klaar in fase 1:

- Systemen zoals website, app, vervoerders app.

- social media kanalen

- kvk, btw, algemene voorwaarden, privacy policy etc. Is geregeld en in ons bezit of op de website.

- sommige inkopen zijn al gedaan zoals sommige producten, betaal mogelijkheden, hosting, shop, boodschappen lijstjes etc.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0% / 55 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.