Investeerders gezocht opzetten BenB Solo Sicilia

Investeerders gezocht opzetten BenB Solo Sicilia | Geld inzamelen
 
 

Even voorstellen: 

Mijn naam is Maureen Rijkers, en ik heb de VertrekNL Ondernemersprijs 2018 gewonnen met mijn concept.

Ik wil graag een B&B starten of een bestaande B&B overnemen op Sicilië, gericht op soloreizigers met de naam B&B Solo Sicilia. Met mijn B&B wil ik reizen voor een steeds grotere groep soloreizigers FAIR maken.

Ik wil graag een plek creëren waar soloreizigers geen toeslag hoeven te betalen. Een plek waar je andere soloreizigers ontmoet en samen dingen kunt ondernemen (niets moet). Een plek met die grote gezellige tafel, waar wij een paar keer per week met zijn allen aan kunnen eten. De plek voor ontmoeten, gezelligheid en avontuur voor soloreizigers!

Graag kom ik in contact met investeerders die mij willen helpen om deze droom te kunnen realiseren. Ik kan het niet alleen.

Als tegenprestatie nodig ik u uit om 2 weken in het voor- of naseizoen te komen logeren op mijn mooie plek om te genieten van de omgeving en om te zien wat ik voor elkaar heb gekregen met hun hulp. In ruil voor uw inleg van € 1.000,= kan ik u 14 dagen vakantie aanbieden voor 2 personen. Voor € 500,= een week voor 1 persoon. 

Ik zou themareizen kunnen organiseren, waaronder ook klusreizen.
Dan kan men wellicht in tenten overnachten in mijn tuin en zo lekker bezig zijn. Ze moeten dan wel de reis zelf betalen en het vervoer, maar overnachtingen, eten/drinken komt dan van mij. Een aantal mensen, waaronder ook B&B eigenaren hebben aangegeven dat dit een hele mooie unieke plek is en dat het toerisme alleen maar meer in opkomst hier. Dit is een mooie plek, die nog niet helemaal ontdekt is. Heerlijk rustig genieten op een Siciliaanse/Nederlandse manier!

Alle hulp is welkom, alvast hartelijk dank voor eventuele tips en donaties!

Grazie mille e ci vediamo!

Maureen Rijkers 

 

 

Maureen Rijkers
17-01-2019

Ondertussen al een donatie gehad, hetzij rechtstreeks, ik hoop dat er velen volgen zodat mijn droom werkelijkheid kan worden!

Ik kan het niet alleen helaas.

 

Grazie mille!


6 donaties
€ 120,00
Doel: € 400.000,00
0%