Investeerders gezocht opzetten BenB Solo Sicilia | Geld inzamelen
 
 

Investeerders gezocht opzetten BenB Solo Sicilia

Investeerders hulp gezocht voor het verwezenlijken van mijn droom

Ik zoek investeerders/sponsors voor mijn Siciliaanse B&B droom!

Ziet u deze foto?

Ik zou hier graag elke dag wakker worden op deze manier, genieten van mijn B&B, de omgeving en een steeds groter wordende groep soloreizigers laten genieten van een mooie vakantie. Helaas staat dit mooie pand hierboven al 50 jaar leeg, dat is toch zonde?! Het dak en de fundering zijn prima in orde, alleen moet er veel aan worden gerenoveerd om het weer in oude glorie te laten herrijzen. Maar er zit zoveel potentie in als het eenmaal zover is! Ik zie het al helemaal voor mij! Mooi terras erbij, waaraan druiven gaan hangen, een moestuin om in bepaalde groentes en fruit te kunnen voorzien en kippen voor de eitjes in de ochtend voor de gasten. Verder zou ik graag een wild stuk tuin hebben met bijenkasten, iets terug doen voor de natuur. Gasten laten meehelpen om de fruit- en olijfbomen te oogsten als het zover is. Zelfs themaweken als yogaweken zou ik graag willen gaan doen, daar is best veel vraag naar. En verder samen aan een lange tafel genieten van het lekkere eten, gehaald bij de plaatselijke winkels en boeren. Zelfs een zwembad hoort tot de wens, zeker in dit warme land, waar de zon veel en lang schijnt. Graag wil ik mijn vogels een mooie aviary binnen- en buiten geven, zodat ze zoveel meer ruimte hebben dan dat ze nu hebben, ook al doe ik er alles aan om het ze naar de zin te maken. 

Hieronder heb ik de link naar het huis gegeven, dan kunt u zelf zien hoeveel het kost en wat er allemaal moet gebeuren. Ik kan waarschijnlijk nog een deel van het bedrag afkrijgen omdat de dame wil verkopen. En wellicht een hypotheek, maar dat is bij lange na niet voldoende om het huis te kunnen kopen en renoveren.

https://sicilianhouses.com/properties/magnificent-residence/

Het financiële plan wat zou kunnen is om dit pand in 2 jaar te betalen aan de eigenaar en je kunt de renovatie door hun laten doen, iets anders kan er niets worden gerealiseerd wat ik heb begrepen. Ik heb 28 september 2019. dit mooie huis kunnen bekijken, en het is nog mooier dan ik zag op de foto's, echt de perfecte plek voor mijn B&B! Ik zie het al helemaal voor mij hoe het eruit komt te zien, hoe er overal mensen zijn, mijn dieren etc. Het is zo zonde zoals het er nu bij ligt met niets. Het heeft leven nodig! 

Ik zou het zo gaaf vinden als er 1 of meerdere investeerders naar voren komt/komen en mij zou(den )willen helpen met de aanschaf, renovatie en inrichting van mijn B&B. 

Even voorstellen: 

Mijn naam is Maureen Rijkers, en ik heb de VertrekNL Ondernemersprijs 2018 gewonnen met mijn concept.

Ik wil graag een B&B starten of een bestaande B&B overnemen op Sicilië, gericht op soloreizigers met de naam B&B Solo Sicilia. Met mijn B&B wil ik reizen voor een steeds grotere groep soloreizigers FAIR maken.

Ik wil graag een plek creëren waar soloreizigers geen toeslag hoeven te betalen. Een plek waar je andere soloreizigers ontmoet en samen dingen kunt ondernemen (niets moet). Een plek met die grote gezellige tafel, waar wij een paar keer per week met zijn allen aan kunnen eten. De plek voor ontmoeten, gezelligheid en avontuur voor soloreizigers!

Graag kom ik in contact met investeerders die mij willen helpen om deze droom te kunnen realiseren. Ik kan het niet alleen.

Als tegenprestatie nodig ik u uit om 2 weken in het voor- of naseizoen te komen logeren op mijn mooie plek om te genieten van de omgeving en om te zien wat ik voor elkaar heb gekregen met hun hulp. In ruil voor uw inleg van € 1.000,= kan ik u 14 dagen vakantie aanbieden voor 2 personen. Voor € 500,= een week voor 1 persoon. 

Ik zou themareizen kunnen organiseren, waaronder ook klusreizen.
Dan kan men wellicht in tenten overnachten in mijn tuin en zo lekker bezig zijn. Ze moeten dan wel de reis zelf betalen en het vervoer, maar overnachtingen, eten/drinken komt dan van mij. Een aantal mensen, waaronder ook B&B eigenaren hebben aangegeven dat dit een hele mooie unieke plek is en dat het toerisme alleen maar meer in opkomst hier. Dit is een mooie plek, die nog niet helemaal ontdekt is. Heerlijk rustig genieten op een Siciliaanse/Nederlandse manier!

Alle hulp is welkom, alvast hartelijk dank voor eventuele tips en donaties!

Grazie mille e ci vediamo!

Maureen Rijkers 

 

 

Maureen Rijkers
17-01-2019

Ondertussen al een donatie gehad, hetzij rechtstreeks, ik hoop dat er velen volgen zodat mijn droom werkelijkheid kan worden!

Ik kan het niet alleen helaas.

 

Grazie mille!


 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 70,00
Doel: € 500.000,00
0% / 583 dagen te gaan