Opvang van klein vee tot groot vee

Opvang van klein vee tot groot vee | Geld inzamelen
 
 
Help ons de verwaarloosde boerderij dieren te helpen door te doneren!!

WAT DOEN WIJ?

Wij vangen zwaar verwaarloosde dieren(voornamelijk boerderijdieren) op, deze proberen wij er weer bovenop te helpen. Nadat ze aangesterkt zijn, zoeken wij een nieuw tehuis voor de dieren. Wij herplaatsen ook dieren van particulieren die door omstandigheden, niet meer voor hun dieren kunnen zorgen.

 


HERPLAATSEN DIEREN

Wij vangen en dieren op die verwaarloosd zijn of een trauma hebben. Wij proberen deze dieren te herplaatsen bij een nieuw goed tehuis.

Ook voor dieren van particulieren die wegens omstandigheden in de problemen zijn gekomen zoeken we naar een nieuw tehuis.

 

 

 

OMGAAN MET GETRAUMATISEERDE DIEREN

Wij krijgen regelmatig dieren in de opvang die ‘onhandelbaar en gevaarlijk’ zijn bij de oude eigenaar. Wij hebben geleerd dat die dieren niet zonder een reden dit soort gedrag laten zien. Als eerste gaan we onderzoeken wat eventueel het probleem kan zijn, dit doen we in overleg met een team aan dierenartsen en osteopaten. We gaan dan zoeken naar de oorzaak en starten een herstel traject.

 

Bij het afstaan van een dIer hoeft er geen bedrag betaald te worden, dit omdat mensen die in de financiële problemen zijn gekomen, niet ook nog  een bedrag kunnen betalen voor het afstaan van het dIer.

Het komt maar al te vaak voor, dat de eigenaar van een dIer, het beste tehuis zoekt, deze kosten vaak veel geld, wat de eigenaren niet hebben. Ze laten hun dIer te lang staan en kunnen niet de juiste verzorging geven. Regelmatig worden deze dieren in beslag genomen en komen die weer in de opvang, waar wij weer moeten zorgen dat ze op gewicht komen. Daarom hebben we liever de dieren als ze nog gezond zijn dan hebben we aanzienlijk minder werk om ze aan te laten sterken en om weer een goed tehuis voor de dieren te zoeken.

GEEF om deze dieren en help ons helpen! Doneer aub zonder uw hulp kunnen wij dit werk niet doen!

 

wij werken uitsluitend allemaal als vrijwilliger onze beloning is dat de dieren uiteindelijk weer op een goede plek te recht komen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.