Optredens voor eenzame ouderen.

Optredens voor eenzame ouderen. | Geld inzamelen
 
 
Volkszanger Mick Harren verblijdt ouderen in verzorgingstehuizen met optreden.

MET “HART ONDER DE RIEM” TOURT MICK HARREN MOMENTEEL LANGS OUDEREN OM ZE TE VERBLIJDEN MET EEN OPTREDEN.

“Mick on tour,  Samen de Zorg, Zorg Samen.” Op een grote aanhangwagen staat deze tekst bij een afbeelding van Mick Harren. 

“Juist in deze tijd ben ik extra begaan met de ouderen die in een zorginstelling wonen,”vertelt Mick. “Omdat deze mensen zo zwaar getroffen worden door de maatregelen rond het Corona-virus dat ze 24/7 binnen moeten blijven en geen familie mogen ontvangen. We proberen deze mensen en hun verzorgers een hart onder de riem te steken en aan het eind van mijn optreden krijgt iedereen dan ook een bos bloemen en een cd.”

Mick Harren heeft al 35 optredens voor ouderen achter de rug na drie weken touren. Soms zijn ze wel vijf dagen per week onderweg en hebben ze drie optredens op een dag. “Gelukkig word ik een stukje gesponsord, anders was het niet te doen. De bloemen komen van Neefjes tulpen, inmiddels hebben we ruim 3500 bossen uitgedeeld, Jan van de Heuvel doet het geluid, SEM Project Support assisteert en die cd’s doe ik erbij. Zonder deze sponsoring zou het niet lukken en we voelen ons er allemaal goed bij!” Een unieke actie en inmiddels zijn er al 35 verzorgingshuizen bezocht en blijven de aanvragen maar binnen stromen.

Om gehoor te kunnen geven aan deze aanvragen, willen wij als team graag een beroep doen op uw steun. Aangezien we tehuizen door heel het land bezoeken, komt er op logistiek vlak heel wat bij kijken, zowel qua organisatie als kosten. Dit laatste is waar we uw hulp goed bij kunnen gebruiken. Het hele team zet zich geheel belangeloos in maar om gehoor te kunnen geven aan alle aanvragen die binnen komen, hebben we uw hulp hard nodig om deze logistieke kosten te kunnen dekken.

Vandaar deze oproep aan iedereen die de eenzame ouderen een muzikale, liefdevolle middag gunt. Steunt u onze actie d.m.v. van een donatie?

Alvast heel veel dank en liefde❣️

Stay safe and healthy,                   

Mick Harren en team.

“As long as we live, there is never enough singing.” – Martin Luther 🎵🎤🎶

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.