Geld inzamelen | Opstart Meave's Keukentafel
 

Opstart Meave's Keukentafel

Opstart van Esoterisch centrum Meave's Keukentafel

Lieve mensen,

Na jaren van bipolaire periodes gevolgd door jaren therapie sta ik nu op het punt dat ik mijn droom wil gaan verwezenlijken. Namelijk een esotherisch centrum opzetten. Door klein te beginnen en steeds uit te breiden op het moment als er ruimte voor groei is zal het helemaal eigen worden.

Eerst zal ik vooral op fairs zoals Castlefest, Elf Fantasy fair, de Gothic en fantasy beurs en het archeon te vinden zijn met een eigen stand waar zowel producten al diensten verkocht worden. Het geld wat ik daarmee zal verdienen word opgespaard tot ik 6 maanden huur voor een winkel bij elkaar heb gespaard. De tijd die ik maximaal nodig denk te hebben om gevonden te worden door het publiek. De winkel zal in Eindhoven, Uden of Helmond zijn locatie vinden. 

Ik heb steun van twee woonbegeleiders die het toejuichen dat ik dit ga doen en er 110% achter staan. Dit om hobbels in het eerste jaar mee op te helpen vangen. Beiden hebben ervaring met het hebben van een eigen bedrijf.

Maar voor zowel inkoop van de eerste goederen en het reserveren van kramen op de verschillende fairs zal er een startkapitaal moeten wezen. Daarbij vraag ik u om hulp in de vorm van een gift. 

U bent vrij om te doneren wat u wilt. Echter als u 100 euro of meer doneert krijgt u van mij een rug of voetmassage van 30 minuten of ik kan in uw bijzijn een kaartlegging voor u doen waarin we zicht krijgen in de hobbels van het leven (geen toekomstvoorspelling dus). Dit alles aan mijn eigen keukentafel.

Maar hoe geef ik uw daad door? Door ook mensen die minderbedeeld zijn ook mogelijkheid te geven om op bepaalde tijdsloten langs te komen voor advies of hulp. Die reserveer ik voor mensen die net als ik zo lang al geen mogelijkheid hadden om van dit soort initiatieven gebruik te maken. 

Sinds een half jaar heb ik mijn doel voor ogen: Een eigen Esoterisch Centrum. Een plek waar een winkeltje komt maar ook therapie en groepsruimten waar anderen uren kunnen afhuren. Drnk hierbij aan yoga cursussen, reikihealings, massagesalon etc. Daarnaast zal een ruimte voor mij blijven. Daar komt een ruwe houten keukentafel waaraan ik workshops, cursussen en sessies zal houden. 

Ik hoop hier heel veel mensen mee te kunnen gaan helpen. Want wie is er nu niet opgegroeid aan een keukentafel die het hart van het huis is? Helaas zijn er genoeg die niet die liefde mochten ontvangen. Hopelijk vinden ze dat aan Meave's Keukentafel. 

Op deze facebookpagina zal ik regelmatig updates plaatsen om te vertellen hoe het er voor staat.
Alvast heel erg bedankt voor uw hulp. 

Liefs,

Meave's Keukentafel

 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.