Opslagruimte en materiaal voor de Buurtjes | Geld inzamelen
 
 

Opslagruimte en materiaal voor de Buurtjes

De Buurtjes van Treebeek van de buurt, voor de buurt. Voor het organiseren en decoreren.

De Buurtjes van Treebeek bestaan uit een groep mensen die zich bezighouden met het oa. organiseren van Garage Sales en BBQ's maar ook voor het decoraren van de straat, denk hierbij aan de thema's kerst, carnaval, zomer en Halloween.

Voor dit alles hebben we materiaal nodig en met een beperkt budget is dit best lastig dus vandaar deze crowdfunding.

Waar moet je zoal aan denken:
- Garage Sales: normaal zorgen de mensen die hun spullen willen verkopen zelf voor een tafel ofzo voor het uitstallen van de artikelen. Wij zouden hiervoor graag marktkramen willen gebruiken. Deze willen wij zelf aanschaffen om ze te gebruiken. Als deze niet door ons in gebruik zijn willen wij deze verhuren om zo op deze manier extra inkomsten te genereren.
- BBQ: normaal lenen/huren wij een bbq maar willen deze voor onszelf aanschaffen. Ook willen wij tafels en banken aanschaffen die gebruikt kunnen worden tijdens de bbq. Uiteraard willen wij deze ook gaan verhuren om ook daar weer inkomsten te generen.
- Thema's: hiermee bedoelen we dat we tijdens de kerst de straat versieren met oa. kerstverlicht, kersbomen en andere decoratie materialen. Dit willen wij steeds verder uitbreiden en daarvoor hebben wij geld nodig.

Zoals je kan lezen hebben we aardig wat spullen nodig en dan komt het volgende probleem: waar gaan we deze spullen opslaan?
We hebben een opslagruimte op het oog van € 400,00 excl. BTW per maand (excl. gas, water en licht) wat voor ons een ideale plek lijkt voor het opslaan van alle artikelen.
Deze opslagruimte is ruim genoeg om ook een plek te creeren voor het eventueel houden van workshops.

Alle inkomsten die wij ontvangen door het organiseren van oa. de Garage Sales , bbq's en verhuren van artikelen zullen weer geinvesteerd worden in de activiteiten die wij organiseren.

Mochten jullie hier iets in zien en zouden jullie ons willen steunen dan zijn wij als de Buurtjes van Treebeek heel blij mee.
Niet alleen wij maar ook de buurt waar dit alles zal plaatsvinden zullen dit zeer waarderen.

Wij willen jullie bij deze alvast bedanken voor de donatie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.