Oprichten Webshop

Oprichten Webshop | Geld inzamelen
 
 
Webshop voor kleding, schoenen en accessoires

Hi!

Allereerst stel ik mijzelf graag even voor. Mijn naam is naomi en ik ben 21 jaar oud. 

Ik zou erg graag mijn doel/droom willen bereiken. Dat is een webshop beginnen met het verkopen van kleding, accessoires en schoenen. Maar helaas zit hier een financiele kostenplaatje aan. Wat voor mij teveel geld is voor een net afgestuurde student. Normaal vraag ik niet snel om hulp en wil ik graag alles eerst zelf proberen. Maar na 3 jaar ga ik het op deze manier proberen. 

Ik heb al een heel plan van hoe ik het wil aanpakken. Zoals een logo, website, reclame/promotie en social media kan ik zelf ontwerpen/bijhouden. Alleen zijn de kosten van bijv computer programma’s wat je maandelijks moet betalen teveel geld voor mij. Ook voor de eerste inkoop van de producten. Zoals ik al vertelde ik zou normaal niet snel om hulp vragen maar dit is iets wat ik zo graag wil.

In de toekomst hoop ik ook een eigen winkel te kunnen openen. Natuurlijk zullen velen denken we hebben al veel webshops/kleding winkels en het lastig zal worden om opvallend te blijven. Maar ik heb in mijn opleiding veel geleerd over merken en eigen onderneming starten. En wat ik als doel heb kan ik zeggen dat het anders gaat worden als andere kleding webshops en winkels!


Het zou super lief en fijn zijn als u mij hiermee zou willen helpen, en waardeer dit ook erg. 

groetjes,

NaomiEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.