opnieuw beginnen

opnieuw beginnen | Geld inzamelen
 
 

Mijn verhaal in het kort 

In 2011 is mijn moeder overleden aan de vreselijke ziekte en heeft hier euthanasie voor moeten plegen omdat het niet vol te houden was, dit was een vreselijke periode. Helaas in 2013 kreeg ik zelf borstkanker waarvan ik gelukkig weer na een heftige periode met operatie's en ontstekingen na 5 jaar kankervrij werd verklaart.

Daarna werd de vriend van mijn schoonmoeder ook ziek en ook in die tijd kreeg mijn schoonmoeder een psychose .Ik heb daar zo veel ellende van mee moeten maken alles regelen ze is hier 2 weken vor opgenomen geweest en daarna is ze uit haar eigen weer naar huis gegaan , dan denk je wat gebeurd er hier .Ik heb weer verschillende artsen  moeten bellen die dan niet kwamen . Haar vriend overleed ook in die tijd en heb alles voor zijn begrafenis moeten regelen.

Mijn schoonmoeder werd steeds erger en had op een gegeven moment geen contact meer met niemand want ze was heel erg naar geworden en de dingen die ze dan zei waren Ik heb je moeder gezien en je krijgt de kanker weer terug . Nou je weet hoe ik daar op reageerde , ik kon dat niet meer aan horen en heb het contact ook op een laag pitje gezet, totdat ik op mijn werk was en een telefoontje kreeg van mij zwager dat mijn schoonmoeder dood in huis lag en waarschijnlijk al 2 weken.

We kwamen nadat we van de politie toestemming kregen het huis van mijn schoonmoeder dat was een regelrecht drama. We weten nog steeds niet wat er gebeurd is daar, ze zat volgens de politie aan de eetkamertafel met alle fotolijstjes van haar kinderen en kleinkinderen

Het leek wel een film zo erg, maar dit had ook weer een staartje ze had de begravenis verekering helemaal afgekocht dus de kosten waren hoog voor ons.

Ik wil dit allemaal snel vergeten de ellende van de laatste jaren ik zou heel graag weer een leven willen hebben met mijn gezin ,Alles wat we in huis en de tuin wilden doen kan niet meer door de hoge kosten die we hebben gehad.

Ik had een leuke baan voor extra inkomsten en zelfs die ben ik door de corona kwijt geraakt.

Ik wil weer gelukkig zijn met mijn gezin maar zo gaat dit niet en daarom deze  aktie 

Ik verzin hier geen woord van dat zou ik vreselijk vinden als iemand dat doet of denktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.