Oplichting, alles kwijt en schulden

Oplichting, alles kwijt en schulden | Geld inzamelen
 
 

Dag lieve allemaal.

Mijn lieve vriend en binnenkort vader van ons dochtertje is opgelicht voor wat wij nu weten 25.000 euro. Door zijn ex. Er zijn handtekeningen vervalst, rekeningen zouden betaald zijn wat dus niet zo is. Ze heeft een tozo uitkering aangevraagd terwijl daar geen recht op was. Net als de toeslagen affaire heeft ze misbruik van gemaakt. Haar zoon en dochter zouden zijn overleden, dit is niet waar, waarschijnlijk zijn het niet eens haar kinderen.

Mijn vriend is door haar zijn huis kwijtgeraakt en is daardoor eerder dan de bedoeling was bij mij komen wonen. Hij heeft niks meer. Alleen schuld. De schuldeisers, de meeste hebben begrip en wachten het onderzoek bij de politie af. Anderen willen geld, wat te begrijpen is maar er is niks om mee te betalen. En gezien de stijgende prijzen in Nederland kan ik ook niet alles voorschieten. Ik werk 22 uur en vaak meer. Overwerk wordt niet uitbetaald. Mijn vriend solliciteert maar aangenomen worden lukt nog niet.

Na veel uitzoeken werk blijken er meer gedupeerd te zijn door haar. Sommige zijn bang of zo kapot gemaakt dat ze niet meer energie hebben om er wat mee te doen. Er liggen meerdere aangiften maar het onderzoek duurt lang.

We vragen een donatie zodat we de schulden kunnen betalen en een goede start hebben met ons kleine meisje straks. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.