Opleiden tot hulphond

Opleiden tot hulphond | Geld inzamelen
 
 
We hebben haar nodig

Dit is onze pup Hella,

In ons leven gekomen om ons leven weer vreugde maar ook steun te geven. Hella is een prachtige lieve meid die het onwijs goed doet. Na gesprekken over het opleiden van haar tot hulphond en daarvan de kosten kregen we nog net niet een rol beroerte.

Met een vrouwtje met PTSS, een kindje met wat ze denken authisme en andere stoornissen en nog een ander kind wat gewoon lekker druk is en wilt spelen heeft ze wel een goede training nodig.          Momenteel zijn we al bezig met de puppycurses, daarna willen we graag de vervol opleiding erbij doen. Echter is de opleiding tot hulphond mogelijk en is ze een goede kandidaat, maar kan ik als alleenstaande moeder dit absoluut niet bekostigen.

Mijn zoon heeft haar nodig, nodig als het storm word in zijn hoofd en hij alleen maar kan gillen. Die naar hem toe gaan als ze merkt dat zijn angsten of onrust weer te groot word. Daar is training voor nodig, want ze moet juist niet bang worden als er ineens gegild word of als hij zichzelf gaat slaan/bijten of krabben. Dat ze mij uit mijn situatie weet te trekken als ik ineens last heb van een shock moment, waardoor ik verstijfd sta. 

We vragen niet om veel, maar elke euro is een stap dichterbij ons doel en een rustig mooi leven. 

 

Onze dank is groot.

Mvg Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 9.437,00
0%