Opknapbeurt d'Amandelboom!

Opknapbeurt d'Amandelboom! | Geld inzamelen
 
 
Grote opknapbeurt d'Amandelboom door Spring professionals!

Sponsoringsbericht         Leusden, 3 juli 2018  
 
Trainees van Spring Professional organiseren een ‘make over’ voor een woonvoorziening binnen de zorgorganisatie Accolade. Als onderdeel van hun opleidingstraject zullen de trainees zich een dag bezighouden met het opknappen van de dagbestedingsruimte bij Accolade, een zorgorganisatie die mensen met niet-aangeboren hersenletsel ondersteunt bij wonen, dagbesteding, vrije tijd en sociale contact in een veilige omgeving. Om dit mogelijk te maken vragen wij om een donatie. 
 
Trainees van Spring Professionals staan aan het begin van hun carrière. Door middel van allerlei zakelijke trainingen worden zij optimaal voorbereid op een succesvol verloop van hun loopbaan. Echter, het maatschappelijke aspect wordt daarbij niet uit het oog verloren. Het is hierom dat er op maandag 10 september 2018 een zogeheten ‘Impact Day’ wordt georganiseerd. Deze Impact Day zal in het teken staan van een goed doel. Ditmaal is er gekozen voor het verzorgen van een make over van de dagbestedingsruimte van zorgorganisatie Accolade. Denk hierbij aan het schuren en lakken van banken en het sauzen van muren. Natuurlijk zal er ook een gezellig praatje worden gemaakt met de vele bewoners van het woonzorgcentrum.  

 

Een bijdrage is nodig om deze Impact Day mogelijk te maken. Daarom vragen wij u om een financiële bijdrage te leveren . Wij en de bewoners van Accolade zullen u zeer dankbaar zijn voor een donatie. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij 10 september 2018 tot een geslaagde dag maken!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 235,00
Doel: € 350,00
67%

Deze actie is gesloten.