Opgeven is geen optie

Opgeven is geen optie | Geld inzamelen
 
 

Hallo, ik ben Erik 51 lijd aan een fshd spierziekte benen en armen rug vanaf mijn 11e jaar.

Nooit gedacht dat ik .

Ik ben geboren als strijder zo noemen me vrienden en familie mij, van af me 11e tot 49 heb ik nooit om hulp gevraagd om mijn levenswijze in te delen. Met rolstoel loopstok kwam ik een heel eind. Tot ik 2jr geleden ziek werd onverwacht 2x kort achter elkaar hogekoorts kreeg, door dit is nu loopfunctie en armen flink in spierkracht afgenomen.

Nu na 2jr verlies ik ook nog mijn baan, met een flinke woning aanpassing is het leven flink anders voor mij. Met al mijn beperkingen lopen niet zelfstandig opstaan als ik perongeluk val op de vloer.

Tevens moest ik me oud auto'tje weg doen om dat het niet meer ging.

Maar ik voel nu naar 2jr dat ik me vrijheid kwijt ben, voel me eenzaam om dat ik niet meer spontaan even eruit kan, net zoals een ander iemand.

Ik ben al er opuit geweest om een invalidewagentje voor mijn elektrische rolstoel te kopen helaas zijn deze zo gigantisch duur dat het voor mij onmogelijk gaat worden om zoiets te kunnen kopen.

Nogmaals zou nooit om hulp vragen als het niet nodig zou zijn, tevens zou ik met elke storting blij zijn om mijn doel te halen

Erik van kasterenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 21.995,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.