Opgelicht

Opgelicht | Geld inzamelen
 
 

Ik ben deze doneeractie gestart omdat ik opgelicht ben geworden voor ruim € 15000,00 door een man die uiteindelijk een een lid van een Nigeriaanse bende bleek te zijn . 
Ik ben er nog steeds verdrietig over en heb een gevoel van valse schaamte aan overgehouden. Daarnaast heeft mijn vertrouwen in mensen een behoorlijke deuk opgelopen. Mijn spaargeld en beleggingen die ik had voor het opknappen van mijn nieuwe (oude) huisje en om mijn kinderen financieel te kunnen ondersteunen allemaal in 1 klap weg. Ik had zelfs meer overgemaakt om hem te kunnen helpen, tegoed van mijn creditcard, mijn maandinkomen wat gestort werd, zelfs mijn elektrische fiets en auto heb ik te gelde gemaakt en alles aan hem overgemaakt. In nederland kon ik geen aangifte doen omdat bleek dat het om een Nigeriaanse man zou gaan . Zelfs nu mijn eerste kleinkind is geboren en ik door deze oplichting in de schuldsanering ben gekomen kan ik niet geven wat ik toen voor ogen had. 
Ik vind het vreselijk om op deze manier hulp te moeten vragen. In ieder geval alvast bedankt voor uw donatie hoe groot of hoe klein die ook is. Elke euro is weer een euro schuld minder Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.