opgelicht via cybercriminelen

opgelicht via cybercriminelen | Geld inzamelen
 
 

Beste lezer ik ben Tordamian 19 jaar en ben helaas slachtoffer geworden van een cybercrimineel.

Iedereen denkt vaak ik word niet online opgelicht door mensen en trap nergens in  ik ben tog behoedzaam en dan overkomt me  nooit iets. Lieve mensen wees oplettend want ja eerlijk is eerlijk ik dacht ook als ik veilig en alles dubbel check overkomt me dit zeker nooit.
Helaas is er bij mijn iets ernstigst gebeurt ik ben altijd behoedzaam en lees me mails aandachtig door ik klik nooit op bijlages en links behalve als het mailadres bekend is bij me en ik dus de gegevens ook herken.
We kregen van de week een professionele mail binnen waarin beschreven stond dat we onze openstaande factuur moesten betalen met een naam erbij van een bedrijf waar we inderdaad een  de openstaande factuur hadden en ik checkte even alles na alles stond juist beschreven de juiste factuurnummer die openstond, contactgegevens, alles leek te kloppen we klikten netjes op de betaalknop en werden ook naar een bekende pagina toegeleid. Toen we de betaalopdracht gingen doen leek alles ook in orde te wezen tot dat ik naar een totaal anderen pagina doorverwezen werd nadat ik de betaalopdracht verzonden had, hierna voelde het direct al niet meer pluis. Ik nam direct stappen om de betaling terug te draaien en te annuleren maar helaas was dit niet meer mogelijk, nadat ik zelfs contact met de bank gehad had en kreeg als antwoord terug dat we zelf verantwoordelijk zijn voor betalingen en dat dit niet meer terug kan gedraaid worden. dit waren  duizenden euro's waarvoor ik hard gewerkt hebt net zoals ieder goed mens. Zijn in een klap weg.

Ben een harde en eerlijke werkende persoon van 19 jaar sta altijd klaar voor mens en dier.

En eigenlijk ook niet van houd om anderen om hulp te vragen en het liefst zoveel mogelijk zelf probeert op te lossen maar lieve mensen ik wil jullie tog om hulp vragen ben je zo dankbaar als me kan helpen zelf ben ik er echt helemaal kapot van duizenden euro's zijn in een klap weg waarvoor je jaren gespaard hebt ik kan het nog niet plaatsen waarom ik en waarom iemand zo iets kwaadswillige doet wat zit de wereld soms tog tegen met dit soort mensen.

Helaas zal ik zeker niet de enige wezen als je dit leest let op wees niet net zo als ik slachtoffer van dit soort criminelen die zeker niet op een eerlijke wijze geld verdienen en dus ook nooit hulp verdienen als ze het moeilijk hebben alleen mensen zoals u en ik hard werkende en vooral eerlijke mensen verdienen hulp!
Wees op lettend en trap er niet in bel bedrijven na of je openstaande facturen hebt en of je  een handmatige betaalopdracht kan doen en klik nooit meer op betalingen via een link bijvoorbeeld met tekst betaal hier je factuur of betalen met  een blauw icoon  echt waar je kunt het niet zien dat het om vervalsing gaat en je kunt zomaar duizenden euro's kwijtraken.

help me mee om zoveel mogelijk weer terug te krijgen ik zal je echt enorm dankbaar wezen 

op wat voor weize je me ook wild helpen.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.