Opgelicht, help ons aan een nieuw dak | Geld inzamelen
 
 

Opgelicht, help ons aan een nieuw dak

Opgelicht door dakdekker

Helaas hebben wij regelmatig pech!

We zijn in 2008 begonnen met dat we groter wilde wonen ivm gezinsuitrbreding, het was toen nog heel normaal om een nieuw huis te kopen en ondertussen je oude appartement te verkopen. Alleen we hadden net voor ons nieuw huis getekend en de economie storte in.... We konden niet meer terug. Ons oude appartement heeft bijna 2 jr te koop gestaan en hebben al die tijd dubbele lasten gehad. We hebben het aan de eerste kijker verkocht voor veel te weinig omdat dubbele lasten niet meer te trekken was. Door de crissis wilde de bank de restschuld niet bij de hypotheek doen en moesten we hier een aparte lening voor afsluiten. Wat resulteert in hoge kosten per maand voor de extra lening. we moeten alle eindjes aan elkaar knopen en gezins uitbreiding zit hier dus helemaal niet in. Mijn droom om ooit moeder te worden valt in duigen zeker omdat ik nu 36 ben en er voorlopig nog geen uitzicht is dat deze lening binnenkort afgelost is. Weer verkopen ging ook niet daar dat ook weer geld kost.

Aan een eigenhuis kleven ook weer nadelen, het dak werd slecht, al 2 x laten repareren maar dat hield na de 2e keer ook echt op. Er moest echt een nieuw dak op. Na lang sparen konden we eindelijk een nieuw dak laten plaasten want we moeten wel een droog dak boven ons hoofd.

Een bedrijf gevonden die dit voor ons kon doen. We hebben gezegd dat het oude dak er onderuit moest omdat dit spul krimpt en we hier al genoeg drama mee hebben gehad. Hij kwam erg proffesioneel over, maar helaas je raad het al hebben we nu na een half jaar al lekkage. Wat blijkt hij heeft het oude dak eronder gelaten en dit begint te krimpen. We hebben 10jr gerantie op het dak maar het eninge wat hij wilde doen is het lek repareren. Maar je kunt natuurlijk net als ik rekenen dat dit nooit goed gaat komen met de krimp van het oude dak onder het.

Ik heb er slapenlozen nachten van en de eninge oplossing die ik zie is een heel nieuw dak, helaas moeten we hier weer heel lang voor sparen, hebben helaas ook geen ouder met veel geld. Omdat we met dit bedrijf niet verder gaan komen.

Help ons aub aan een nieuw dak boven ons hoofd.... Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.