Opgelicht en bedonderde hardwerkende ondernemer

Opgelicht en bedonderde hardwerkende ondernemer | Geld inzamelen
 
 
Schuld door andere

Door externe mensen hebben wij onze 2 onderneming moeten stop zetten, diep triest, gelukkig door hard te werken hebben we een nieuwe 3de onderneming kunnen starten, maar de tweede onderneming blijft ons achtervolgen omdat we schuld daardoor mee hebben genomen, en dit moeten aflossen.

onze 3de onderneming doen we met veel passie en liefde en willen deze absoluut niet ook nog niet eens verliezen, deze hebben wij zelf in eigen handen zonder dat er externe mensen ons leed aan kunnen doen.

op dit moment weten wij het niet meer, en werken bijna 15 uur per dag en krijgen het alleen niet geregeld, wie kan ons helpen en ons weer gelukkig maken zodat we gezond verder kunnen werken zonder zorgen.

kort beste mensen, 2x voor de rechtbank moeten verschijnen met onze zaken, waarvan de 1 ste gewonnen en de tweede voor de helft maar uiteindelijk beide zaken moeten staken, een keer bestolen van een bonus door pandeigenaar en de tweede geheel uitgekleed door pandeigenaar triest diep triest.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 40.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.