Opgejaagd door de overheid | Geld inzamelen
 
 

Opgejaagd door de overheid

Onthutsend, shockerend, verbijsterend, ontluisterend, absurd

Opgejaagd door de overheid

Dit is het ongelofelijke relaas van een klokkenluider. Een regelrechte thriller met in de hoofdrol een vrouw in haar strijd voor rechtvaardigheid tegen een allesoverheersende overheid.

Met een heksenjacht van het Openbaar Ministerie, veroordelingen, onderduikadressen, macht misbruikende Officieren van Justitie, PGB fraude, Ministers Donner, Rouvoet en van Rijn, Bureau Jeugdzorg, Kamervragen, bedreigingen, Ondertoezichtstellingen, Ritalin-fraude, inval door arrestatieteams, gemanipuleerde tapegesprekken, krantenartikelen, televisie-uitzendingen, rechtszaken, getraumatiseerde kinderen.

Dit is een waargebeurd verhaal en vertelt over de strijd die deze vrouw tot op de dag van vandaag moet voeren. Het relaas over bijna onbeschrijfelijke belevenissen en gevolgen die ook nu elke dag nog doordenderen in haar leven en mede zijn veroorzaakt door een falende overheid en doofpotbeleid. Deze belevenissen en gebeurtenissen zijn van dusdanige proporties dat het bijna het gezond verstand te boven gaat. Er is al veel over geschreven en nog meer verdachtmakingen zijn haar te beurt gevallen. Daarom is het de hoogste tijd dat zij haar verhaal nu zelf vertelt.

Onthutsend, shockerend, verbijsterend, ontluisterend, absurd.

Dit is het verhaal van Yvonne Brinkerink. 

https://markdehollander.wordpress.com/opgejaagd-door-de-overheid/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 205,00