Operaties Daisy | Geld inzamelen
 
 

Operaties Daisy

Daisy heeft 2 operaties nodig voor een gelukkig lang leven.

Dag iedereen!

Ik ben Patricia en sinds 11 oktober 2016 heb ik een hondje in huis; Daisy!
Voor de vorige eigenaar was het te druk om voor Daisy te zorgen. Zij vertelde mij dat Daisy epilepsie had. Ik was hiermee bekend doordat ik vroeger een hond had met epilepsie, dus met de juiste medicatie zou Daisy een goed leven hebben. Verder zou Daisy een gezonde, blije hond zijn :)

Ik ben naar de dierenarts geweest op het moment dat ik een bultje bij Daisy ontdekte. De dierenarts heeft meerdere onderzoeken gedaan en vertelde mij dat een operatie nodig was om haar eierstokken te verwijderen. Vervolgens zal met een volgende operatie het bultje verwijdert moeten worden.
De dierenarts weet dat ik het financieel niet breed heb en al veel geld heb uitgegeven aan de epilepsie-medicatie. De dierenarts vertelde dat ze de operaties zouden vergoeden, aangezien zij zien dat ik alles doe wat ik kan doen om Daisy een goed leven te geven.

De dierenarts vertelde mij afgelopen week dat zij de operaties niet gaan vergoeden. Het lukt mij niet om al het geld bij elkaar te krijgen om de operaties die Daisy nodig heeft te betalen.
Daisy is nog jong en heeft nog een heel leven te gaan!

Het zou heel fijn zijn wanneer er een bijdrage wordt gedaan! Alle beetjes helpen Daisy.

Alvast bedankt!

Patricia en DaisyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.