Operatie Maxx

Operatie Maxx | Geld inzamelen
 
 

Hallo! Dit is Maxx. 

Wij hebben Maxx geadopteerd toen hij net geen jaar oud was, hij woonden bij mensen op een appartement en kwam helaas maar 20 min buiten. 

Echter heeft Maxx het niet getroffen qua gezondheid.. hij heeft onderandere last van zware allergie, zijn heupen en nu zijn voorpoten. 

De 2 maandelijkse dierenarts kosten zijn steeds rond de 400€ aan medicatie. 

Nu zijn allergie en heupen zijn hier tot nu toe goed mee onder controle te houden. Maar de heupen is ook kwestie van tijd helaas voor we hier ook een operatie voor nodig hebben... Echter heeft hij aan zijn beide voorpoten een loszittende stukjes bot.. en dit bezorgt hem heel veel pijn.. hij is nog maar 5jaar maar wandelen is al geen optie meer. Ook spelen met de bal gaat nog maar amper.. na 10x gooien met de bal loopt hij jammer genoeg weken mank waardoor we dit ook nog maar amper doen met hem. 

Nu willen we hem hieraan laten opereren , zodat hij minder pijn heeft en we terug wandelingen met hem kunnen maken ❤️ maar dit brengt helaas zware kosten bovenop de andere kosten met zich mee. Daarom dat we proberen via deze weg een steuntje in de rug te krijgen. 

Alvast bedankt iedereen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.