Operatie diabetes. | Geld inzamelen
 
 

Operatie diabetes.

Operatie diabetes suikerziekte .

Hallo ieder,

Helaas ben ik zo net opgebeld met het volgende slechte nieuws: 

Mijn tante in Marokko ( 3 kinderen ) is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis en is daar opgenomen. Wat blijkt is dat zij diabetes ( suikerziekte ) heeft en de oorzaak daar van is dat ze een overgewicht heeft. 

Het is geen pretje om te horen dat je diabetes hebt en dat het een ernstige ziekte is/kan zijn. 

Het volgende kwam voor in het gesprek: mijn tante heeft een zware operatie nodig om weer de oude te kunnen worden. Ze heeft heel der leven hard gevochten om af te vallen en jammer genoeg is er geen beweging ingekomen. Met een zware operatie zou het in sha allah allemaal weer goed komen. De operatie vind plaats op 24 juni 2018.

Zoals jullie weten is het niet makkelijk om gauw aan 3000 euro te komen in Marokko en vooral niet als je ook nog eens voor 3 kinderen moet zorgen. 

Mijn vraag is aan jullie broeders en zusters of jullie mijn tante kunnen helpen en hopen dat ze in sha allah na de operatie weer gezond kan leven.

Het zou mijn hart echt heel erg luchten, en in sha allah dat jullie goed worden beloond door het geen waarmee jullie helpen.

 

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om bij het overmaken van het bedrag bij de omschrijving het volgende bij te zetten: “ donatie operatie diabetes “. Voor het geval dat ik erop word gecontroleerd, dat ik dan bewijs heb van een donatie.

 

Groetjes,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.