Operatie Bink | Geld inzamelen
 
 

Operatie Bink

Helpen jullie onze lieve Lobbes Bink weer helemaal op de been.

Hallo allemaal ik ben Bink, voor de meeste van jullie wel bekend denk ik. Toch stel ik me nog even voor. Ik ben Bink een lieve Old English Bulldog van bijna 16 maandjes jong. Na een vervelende verstapping in november 2017 ben ik naar het dierenziekenhuis geweest en bleek dat mijn achterste kruisband van mijn rechterknie kapot was! Jeetje wat een pech en wat een pijn. De chirurg besloot foto's te maken van mijn beide knieën en wat bleek.......Nog slechter nieuws..... Bij de beide knieën was te zien dat ook de voorste kruisbanden al behoorlijk poreus waren......Wat concreet betekend: 2 keer onder het mes dus.

Maar eerst de achterste kruisband, daar zou een operatie meer slecht doen dan goed dus de chirurg en de dierenarts adviseerden rust en pijnbestrijding. Rust en dat is nogal een opgave als je zo jong bent en ook nog eens in de puberteit... kort aan de lijn, niet mogen spelen, kleine stukjes naar buiten, minder en aangepast eten, voorzichtig spelen, moe van de medicatie, vooral veel donderstreken uithalen en mijn baasjes klieren.Maar het is gelukt!  Afgelopen week(30-01-2018) is duidelijk geworden dat de rechter achter kruisband voldoende genezen is. Missie geslaagd! Ook werd toen nog duidelijker hoe slecht het is met mijn linker knie. De kruisband is inmiddels gescheurd.....Enige oplossing een TTA operatie op vrijdag 16 februari. 

Zodra mijn linker knie weer beter is volgt de tweede operatie aan mijn rechterknie.

De behandeling van deze operatie zal rond de 2300 gaan kosten. En dat per knie.Gelukkig heeft mijn baasje mij verzekerd alleen door de hoge operatie kosten wordt de eigen bijdrage voor mijn baasje ook erg hoog.Nu hoop ik dat jullie mijn baasje een beetje willen helpen.

Ik wil natuurlijk dolgraag weer kunnen spelen met mijn vriendjes en vriendinnetjes, lekker kunnen rennen en weer genieten van de wandelingen en het buiten zijn. 

Alle kleine beetjes helpen, alvast hartstikke bedankt. 

Groetjes Bianca Zwaagman

 

UPDATE BINK OPERATIE VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018

foto 5 is de avond na de operatie.

Gisteren vrijdag 16 februari is Bink geopereerd aan zijn linkerknie. Een TTA-operatie.De operatie is goed gegaan en we hebben Bink savonds opgehaald uit de kliniek en weer mee naar huis genomen. Slecht nieuws voor de rechter knie. Tijdens de foto's voor en tijdens de operatie was duidelijk te zien dat de kruisband voor in de rechterknie op een haar na gescheurd is wat dus betekend dat over ongeveer 6 weken de tweede operatie er al aan komt. Nu dus met medicijnen, valeriaan voor ontspanning en rust, een hoop liefde, geduld, kleine stukjes lopen beginnen met 3 minuutjes per keer en langzaam opbouwen. Dit vergt van Bink wederom een hoop geduld en dat is voor de jonge man best lastig. Kauwbotten en denkspelletjes en knuffels en veel slapen doen een hoop gelukkig. We gaan er in elk geval voor met een positief gevoel.Ik wil iedereen die gedoneerd heeft en ons steunt op welke manier dan ook heel erg bedanken! Super!! Natuurlijk is delen van de link nog steeds gewenst en dit geld natuurlijk ook voor de donaties. Want ik hoef denk ik niet uit te leggen dat elke euro zeer welkom is. 

Bedankt in elk geval.

Groetjes Bianca 

Update Bink Operatie 27 maart 2018

Bink is dinsdag 27 maart geopereerd aan zijn rechterknie. En tevens gecastreerd. Dit laatste had niet mijn voorkeur echter zaten de hormonen Bink zo enorm in de weg dat in overleg besloten is om hem te castreren. De operatie is goed gegaan en ook was op de foto's die gemaakt worden tijdens de operatie ook te zien dat links mooi hersteld. De reden dat de update even op zich heeft laten wachten Bink was behoorlijk van slag van deze toch pittige 2 ingrepen. De eerste paar dagen waren alles behalve rustig. Ook als baasje zat ik er echt even door...wat een gedoe voor onze Bink.....Gelukkig kan ik nu een dikke week later zeggen dat het de goede kant op gaat met Bink. Bink heeft zelf het idee dat hij al van alles weer kan. Dus ook nu de pittige klus als baasje van Bink. Zoveel mogelijk rust in combinatie met hersenwerk en korte stukjes lopen. 24 april gaan we voor controle naar de kliniek en de fysiotherapeut. Met vol vertrouwen revalideren gaan we er vanuit dat het helemaal goed komt. Met liefde , geduld, heel veel knuffels gaan we ervoor! 

 

Ook wil ik iedereen bedanken voor de donaties! Nooit verwacht dat het zoveel zou opleveren. Super lief! Natuurlijk zijn donaties nog steeds welkom. De kosten tot nu toe zijn 4600 euro. Waarvan de eerste operatie volledig is betaaldšŸ˜ŠšŸ˜Š 

Na de controle van 24 april zal ik jullie laten weten hoe het gaat met onze Lobbes.

Groetjes Bianca Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

28 donaties
€ 480,00
Doel: ā‚¬ 1.000,00
48%