Opa heeft kanker.. operaties te duur..

Opa heeft kanker.. operaties te duur.. | Geld inzamelen
 
 
Opa heeft kanker woont in het buitenland, operatie niet te permitteren

Hallo iedereen die dit leest, 

Mijn naam is Rosalina en ik ben net 19 geworden, als eerst wil ik u bedanken dat u de tijd neemt mijn verhaal te lezen. Ik heb heel erg lang nagedacht of ik dit wel moest doen.. maar het voelt nu voor mij alsof ik geen andere keus heb, ik weet niet of deze actie iets zal opleveren maar dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. 

Ik woon samen met mijn moeder in Amsterdam, mijn vader is nooit in beeld geweest. Mijn moeder heeft rugklachten waardoor zij niet lang kan staan of zitten en nu in de uitkering zit. We hebben het niet breed dus ik probeer mijn stinkende best te doen op school om wat te maken van mijn leven. 

Mijn opa woont in Suriname en wij kregen een telefoontje van mijn oom waarin wij te horen kregen dat hij ernstig ziek is ( kanker heeft ). Mijn moeder heeft hem al 21 jaar niet gezien omdat ze door haar klachten niet lang in het vliegtuig kan zitten maar ook omdat wij simpelweg het niet kunnen permitteren. Ik ben 19 en heb mijn opa dus nooit ontmoet.  

Ze probeert zich groot te houden voor mij maar ik merk dat ze er heel erg mee zit dat ze machteloos staat en er niks kan betekenen voor hem.

Ik zou jullie graag willen vragen of jullie mij zouden willen helpen zijn behandelingen en operaties te betalen zodat wij dan toch wel iets voor hem kunnen betekenen en ik de kans krijg mijn opa ooit toch wel te kunnen ontmoeten voor hij overlijd.. 

Bedankt voor het tijd nemen te lezen van mijn verhaal, ook voor de mensen die niet doneren wil ik jullie graag bedanken voor jullie tijd. Ik wou graag foto's van mijn opa erbij plaatsen maar hij is nu heel erg afgevallen je ziet zelfs zijn botten door zijn huid dus ik hoop dat jullie begrijpen dat ik dat liever voor onszelf hou omdat ik dat zelf toch te heftig vind om erbij te plaatsten, bedankt voor uw begrip

LiefsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.