Op naar een hoger niveau | Geld inzamelen
 
 

Op naar een hoger niveau

I Survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me .

Lieve mensen,

Dat ik dit account heb aangemaakt en dat ik jullie om hulp vraag, is voor mij een nieuwe drempel. Een nieuwe stap. Opnieuw: een stap, ver uit mijn comfortzone. Een stap die vraagt om heel wat overtuigen in mijzelf te clearen. Maar ik merk aan alles: dit is gewoon het JUISTE!

Waarom?

  ‘’I Survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me’’.

En zo is het maar net! Jaren, jaren van SHIT heb ik achter mij gelaten… Pijnlijke gebeurtenissen zoals o.a. ziekte (Burn-Out &  ja zelfs Depressie). Dit zijn allemaal hele persoonlijke gebeurtenissen en dit was helaas niet het enige… 

Anyway, toen ik letterlijk werd stilgezet, vanwege een flinke Burn-Out & Depressie, wat ik beide overigens echt helemaal niemand gun! (Ten minste…. lees verder!)

Kreeg ik te maken met problemen als eerste ondergewicht en later overgewicht….  Ook PDS-klachten waren er bij! Ik had totaal GEEN blije darmen en zat of constant op de wc of kon juist helemaal niet….

Toen ik in al deze SHIT zat, zag ik het als iets vervelends, iets negatiefs. Inmiddels, weet ik dat dit juist GOED is geweest! Ik heb hier mijn levenslessen uitgehaald en ben hierdoor via via op een TOTAAL ander pad gekomen….

En inmiddels, is dit wel een heel bijzonder pad! Inmiddels help ik mensen als Life Style Coach via mijn eigen bedrijf ‘’Renate’s Pit’’. En dit bedrijf, dit is geweldig! Inmiddels mag ik mensen coachen. Coachen op persoonlijk vlak met persoonlijke doelen. Op HOOG niveau! INTENS!

Ik heb letterlijk van al mijn SHIT, mest gemaakt. En dit is verrekte goede MEST geworden zal ik je zeggen! Want ik ben altijd blijven geloven in mezelf. Want hoe diep ik ook in alle shit zat, ik geloofde: mijn tijd komt.

En zo bleef mijn vuurtje licht branden en door alle coaching die ik heb gevolgd op diverse gebieden, is dat vuurtje, later, harder en harder gaan branden en is het inmiddels een VUUR geworden! En wat voor vuur. Vol PIT, power en met een MISSIE! Middels mijn bedrijf heb ik nu de kans om vele anderen mensen te helpen. Te inspireren, te motiveren én te activeren.

Echter, inmiddels wil ik graag naar een HOGER niveau met mijn bedrijf. Ik heb namelijk GROOTSE doelen en grootste doelen vragen om grootse uitgaven! Om hele grote investeringen!

En dit heb ik al heel veel gedaan.

Zo heb ik al diverse cursussen gevolgd. Van online tot offline. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling tot aan gespecialiseerde ontwikkeling,bijv. tot op het niveau van ‘’Orthomoleculair Voedingsadviseur’’. Dit alles was al erg prijzig en het totale inversteringsplaatje doet een mens blozen…

En toch, toch voel ik dat er nog meer uit te halen valt. Dat ik nog meer coaching kan gebruiken. Zodat mijn kennis nog meer een doorgeefluik kan worden naar anderen. Zodat ik nog meer mensen gezonder en gelukkiger mag en kan maken.

Maar opnieuw zijn dit zulke grote bedragen, dat ik nu JOU om hulp vraag! Ik stap NU bij deze die drempel over…

Wil jij mij helpen om mijn bedrijf verder te laten GROEIEN, zodat ik via jouw donatie, NOG meer mensen kan helpen? Nog meer LIFE CHANGING teweeg kan brengen? Bij nog meer mensen? Om zo bij iedereen die hiervoor open staat dat VUUR aan te wakkeren? Want: iedereen heeft een vuurtje in zich! En een ieder kan van zijn eigen SHIT mest maken! Want lieve mensen, wij hebben op een dag ALLEMAAL verrekte goede mest!

Ik wil graag nog meer investeren in mijn bedrijf: graag neem ik een persoonlijk één op één coaching traject af bij een super goede businesscoach, een high level coach. Immers: ik wil graag leren van de allerbeste. Dit zodat ik o.a. kan leren om meerdere mensen tegelijk te helpen. Nu help ik namelijk nog steeds 1 op 1. En dat is behoorlijk tijdrovend en intensief. Graag help ik meerdere mensen tegelijk zodat ik meer levens kan veranderen. Meer doen in minder tijd zodat ik meer GOEDS kan doen in deze wereld.

Ook wil ik graag een nieuwe laptop, een website en een groot pakket afnemen bij een persoonlijke VA (virtueel assistent) zodat ik mij kan richten op de dingen waar ik écht GOED in ben! Namelijk het schrijven van RETE gave programma’s, BLOGS en vele andere content, het spreken op diverse Events én natuurlijk het COACHEN zelf! Mijn klanten boeken in de eerste week al SUPER goede resultaten! Geweldige, grootste resultaten! En ik ben zooo f*cking trots op hun! Daar wil ik alleen maar meer van.

En weet je? Het zou toch haast egoïstisch van mij zijn als ik al mijn tools en informatie in mij hou? Mensen niet meer verder ga coachen? Geen levens meer ga veranderen?

Nee, dat is GEEN OPTIE!

Ik voel heel duidelijk in het diepste van mijn hart, in mijn hele DONDER dat ik DOOR moet/ mag gaan met DIT werk! Met mijn bedrijf! Want de wereld kan wel wat PIT gebruiken! De ogen van de mensen mogen worden geopend. Er mogen shifts plaatsvinden zodat men weer gezonder en gelukkiger mag worden.

Vandaar dat ik zelf ook NOG meer coaching/ cursussen wil volgen, waar ik dan later weer mijn klanten mee kan helpen. Ik wil graag een doorgeefluik zijn van kennis. Want ik hou van leren en mensen inspireren, motiveren én activeren.

En dat kan ALLEEN op mijn eigen MANIER. Op mijn soms wat gekke, ‘’rare’’, energetische manier. Maar ik ben er TROTS op! Super trots!

Vooral omdat er vroeger tegen mijn werd gezegd dat ik maar ‘’normaal moest doen’’. Dat ik het hoog in mijn bol had…

Nu weet ik: dit is het pad dat ik wel moet volgen. Dit is mijn weg. Een weg met vele obstakels en hobbels. Een weg die vaak eenzaam en alleen is. Een weg van keihard werken, niet 100, maar 1000% er voor gaan. Maar ik heb het opnieuw er voor over om door al deze SHIT, deze PIJN heen te gaan.

Omdat ik meer mensen tegelijkertijd wil gaan helpen. Omdat ik voor meer mensen van betekenis wil zijn. Omdat ik meer mensen een gezondere Leefstijl gun en zo een betere gezondheid.

Maar hiervoor zijn wel wat TOOLS en mensen nodig (een high level business coach en een VA), een website enz. Zodat ik precies weet hoe ik dit verder tot uiting kan brengen. Want ik WEET het globaal  al wel.  Alleen heb ik net zelf nog even dat laatste duwtje nodig, de laatste tools en dat leer ik graag van de allerbeste coaches. Op HOOG NIVEAU!

Dus help JIJ mij om mijn VUUR te verspreiden? Om NOG groter te worden, zichtbaarder en naar een volgende stap? Letterlijk: NEXT level!

En wat krijg jij daarvoor TERUG?

Nou, als eerste natuurlijk een GOED gevoel! Maar…. Als je wil kan je OOK mijn algemene, openbare FB-pagina liken ’’Renate’s Pit’’ (link hieronder). Hier staat al ontzettend veel content op. Van recepten, tot inspirerende teksten tot aan diverse video’s en blogs. En quess what?

Dat is allemaal GRATIS! Ik geloof namelijk in een betere wereld. Een wereld waarin we er voor elkaar ZIJN! En helpen wanneer dat nodig is!

En ik wil graag dat IEDEREEN gelukkiger, gezonder, fitter én vitaler wordt! Vandaar dat mijn pagina openbaar is. Zodat een ieder die dat WIL, die daar voor OPEN staat, mijn pagina kan bezoeken en eventueel zélf aan de slag kan gaan met alle content. En DAGELIJKS vul ik al deze informatie aan!! Echt, hoe wordt het NOG beter dan dat?

Nou, dat zal ik JOU vertellen!

Als JIJ in mij investeert, kan ik mijn boodschap verder, op grotere schaal verspreiden in deze wereld! Mijn missie en hart volgen waardoor ik vele mensen mag helpen! Waardoor ik mag bijdragen aan een gezondere en gelukkigere wereld.

STA jij toe om mijn VUUR verder te verspreiden?

Ik kijk er naar uit! Ik ben je in ieder geval innig DANKBAAR!

PITTIGE groetjes,                                                                                                             Renate Simon                                                                                                                        Life Style Coach                                                                                                                        Renate’s Pit                                                                                                                         ''De NIET-standaard coach''

https://www.facebook.com/pittigeleefstijl/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.