Op 21 mei 2017 veranderde mijn leven...

Op 21 mei 2017 veranderde mijn leven... | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor een hersenletsel behandeling in Chicago, Amerika

Wat is er gebeurd?
Op 21 mei 2017 veranderde mijn leven. Ik kreeg een scooterongeluk waarbij ik een hersenschudding en whiplash opliep. Bij 90% van de mensen verwijnen deze klachten na een jaar. Helaas val ik onder de 10% die het post concussion syndrome heeft opgelopen, oftewel een langdurige hersenschudding die helaas niet vanzelf overgaat. 

Wat is mijn situatie?
Ik was 26 jaar en stond vol in het leven, had een leuke baan, woonde in Amsterdam, had leuke vriendinnen en hield van gezelligheid. Maar dan 21 mei 2017 rijd ik terug vanaf het station naar huis op de scooter en krijg ik een ongeluk. In eerste instantie lijkt het of ik enkel een gekneusde enkel heb en ik spreek van geluk dat ik er zo goed vanaf gekomen ben, niet wetende wat me de komende tijd te wachten stond. Ik belde die maandag mijn werk om te zeggen dat ik me niet zo goed voel en melde me ziek. Na een paar dagen rust ben ik wel weer de oude zeg ik nog. Die paar dagen werden weken, de weken werden maanden en nu is het bijna 3 jaar geleden dat het ongeluk plaatsvond. 

Van welke klachten heb ik last?
De klachten waar ik het meest last van heb zijn overprikkeling, gevoelig voor licht en geluid, ik kan me niet goed in drukke ruimtes begeven, ik slaap slecht, ik heb last van mijn ogen, ik heb concentratieproblemen en ben erg moe. Daarnaast heb ik vaak last van brain fog (hersenmist). 

Wat heb ik er tot nu toe aan gedaan? Behandeling in Amerika
In Nederland heb ik alle mogelijke behandelingmethodes geprobeerd, helaas zonder resultaat. Vorig jaar stuurde een lotgenoot mij een linked-in post door van iemand die exact hetzelfde heeft en schreef over een behandeling in Utah, Amerika: Cognitive fx. Omdat opgeven voor mij geen optie was en ik gewoon weer mijn oude ik terug wou hebben, ben ik afgelopen juni in Amerika geweest voor deze behandeling.
Dit is de linked-in post: https://www.linkedin.com/pulse/over-hoop-na-hersenschudding-pcs-eva-krook/
Dit is de behandeling: https://www.cognitivefxusa.com/ 

De behandeling heeft geholpen maar nog niet 100% beter
De behandeling (EPIC-treatment) die ik in Amerika gevolgd heb heeft mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik kan wel stellen dat ik me 60% beter voel sinds ik daar geweest ben. Omdat ik geen opgever ben en mezelf weer 100% de oude wil voelen ben ik toch door gaan zoeken naar meer mogelijheden. Door overleg met vele lotgenoten kwam ik uit op een vervolg behandeling bij Mind-Eye Institute die ik graag wil gaan volgen. Omdat de eerste behandeling me al €15.000 heeft gekost (van mijn spaarrekening) heb ik nu niet genoeg geld om deze medische kosten ook te betalen, vandaar deze actie. 

De vervolg behandeling bij Mind-Eye Insitute
Mijn ogen zijn op dit moment het grootste probleem. Ik kan en mag niet langer dan een uur per dag achter mijn laptop/tv/mobiel zitten. Dit is helaas niet het enige probleem. Omdat mijn ogen niet goed de prikkels kan verwerken word ik vaak ziek in een drukke omgeving, tijdens fietsen of autorijden, van snelle bewegingen en van te fel of flitsend licht. Het zijn erg vervelende klachten die snel tot overpikkeling lijden. Je ogen staan namelijk in verbinding met je hoofd en daarbij komen dan ook weer de hersenschudding klachten kijken: vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, overprikkeling, wazig zien, niet kunnen focussen en brainfog.

Deze vervolgbehandeling is er gericht op de verdere klachten van een hersenschudding te verminderen door middel van een speciale therapeutische bril. Heel effectief maar helaas hangt daar wederom een prijskaartje aan van ditmaal €5000. Het gaat om deze behandeling (Traumatic Brain Injury): https://mindeye.com/traumatic-brain-injury/

 Waarom doneren?
- Omdat ik mijn leven weer 100% terug wil
- Omdat ik niet op wil geven
- Omdat ik er vertrouwen in heb
- Omdat de resultaten verbluffend zijn
- Omdat de statistieken hoopvol zijn
- Omdat een klinische neuropsychologe zei dat ze in de VS 10-15 jaar verder zijn op dit gebied
- Omdat er nergens in Nederland/Europa een kliniek is waar zo’n objectief onderbouwde en bewezen effectieve behandeling bestaat.
- Omdat ik contact heb gehad met diverse Nederlanders die er de behandeling hebben ondergaan en zich een ander mens voelen
- Omdat iedere verbetering winst is
- Omdat ik nu (nog) jong ben en zo lang mogelijk van een goede gezondheid wil genieten
- Omdat ik niet wil denken... ’wat als’ ik wel deze behandeling had gedaan 
- Omdat je soms gewoon risico's moet nemen om iets te bereiken

Hoopvol
Ik wil dat 2020 eindelijk het jaar gaat worden waarin ik me na 3 jaar weer 100% gezond voel en gewoon mee kan doen in het sociale leven en werk. Het jaar waarin ik weer vol in het leven kan staan en kan genieten. Iedereen die me hierbij wil helpen ben ik echt uit de grond van mijn hart super dankbaar en ik hoop dat deze behandeling, door middel van jullie, werkelijk kan worden voor mij. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 50,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.