Onze oma heeft een rolstoelbus nodig..!! | Geld inzamelen
 
 

Onze oma heeft een rolstoelbus nodig..!!

Wij zamelen geld in voor een rolstoelbus...

Beste allemaal,

Mijn naam is Naomi en ik ben 19 jaar oud. Ik doe dit soort dingen normaal niet, maar ik wil mijn liefste oma helpen en schakel dus jullie hulp in.

Onze oma is 73 jaar oud. Sinds een half jaar woont ze op een gesloten afdeling in een zorgcentrum. Ze is enorm aan het dementeren, daarom moest ze verhuizen.
Twee maanden geleden is ze gevallen. Ze is naar het ziekenhuis gebracht en het bleek een gebroken heup te zijn. Daar is ze geopereerd. De operatie verliep goed en ze mocht snel weer naar huis, totdat ze een maand later zoveel pijn had dat ze niet meer kon lopen etc. Wij zijn terug naar het ziekenhuis geweest en oma haar heup zal niet meer herstellen. Ze kan niet langer dan vijf minuten staan en heeft een elektrische rolstoel gekregen.
Ondanks dat oma dementerend is en zichzelf niet meer kan voortbewegen, is ze nog redelijk gezond. Ze vindt het dan ook leuk om onder de mensen te zijn en naar plaatsen te gaan. Helaas kan dat nu niet veel ivm de elektrische rolstoel, omdat die nergens in past.
We merken dat ze veranderd in stemming omdat ze veel binnen zit nu. Daarom heb ik met mijn ouders en tantes overlegd wat we gaan doen want we willen oma nog lang hier houden en van haar genieten.

Mijn tante wilt haar auto weg doen voor een rolstoelauto. Helaas krijgt ze voor haar auto niet het bedrag wat er nodig is voor de rolstoelbus.
De inkomens van onze familie zijn niet zo hoog dat wij het geld snel bij kunnen leggen, dus we hopen zo dat jullie ons willen helpen. Met alle kleine beetjes zijn we blij en zijn we jullie zo dankbaar!
Er moet ongeveer nog €4000,- opgehaald worden dus ik hoop zo dat jullie ons willen helpen en zorgen dat mijn oma nog even kan genieten!!!

Liefs,

Naomi

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 16,00
Doel: € 4.000,00
0%

Deze actie is gesloten.