Onze lieve kleinzoon en neefje Brent.

Onze lieve kleinzoon en neefje Brent. | Geld inzamelen
 
 

Onze lieve kleinzoon en neefje Brent vecht al bijna zijn hele leven tegen tumoren. (Geboren op 07-04-2022)

In juli 2022 werd de eerste tumor bij onze kleinzoon Brent ontdekt (congenitaal mesoblastisch nefroom). Eén operatie zonder nabehandeling zou voldoende moeten zijn, gezien Brent zijn leeftijd toen, om hem te genezen. Helaas was dit niet het geval..

Vanaf dat moment is onze dochter Anniek meerdere keren haar baan verloren doordat ze de zorg voor onze kleinzoon op zich nam en er een volledig inkomen weg viel. Haar partner Robert nam in de tussentijd de zorg voor hun dochter Femke-Anna op zich. 

In september 2022 werd het eerste recidief (terugkeer van de tumor) ontdekt. Opnieuw een operatie gevolgd door chemokuren en bestralingen moesten de tumor nu volledig ruimen. 

In mei 2023 mocht Brent de bloemenkraal ontvangen! Deze kraal staat voor ‘einde behandelplan’. Dolgelukkig waren wij, onze dochter en partner en onze kleindochter. Ze konden weer genieten van hun gezinnetje met zijn vieren en verder werken aan hun mooie toekomstplannen.

Helaas bleef ook dit van korte duur.

In juni 2023 werd wederom een recidief ontdekt, de tweede. Opnieuw werd er snel een behandelplan met een derde operatie, zware chemokuren en een dubbele dosis bestralingen ingezet om onze kleinzoon beter te maken. 

Tussentijdse controle liet zien dat het goed ging met Brent! Hij had alle behandelingen goed doorlopen en zou na de bestralingen weer volledig gezond zijn. 

De eindevaluatie volgt. Op 4 december 2023 staat er weer een rit naar het Prinses Maxima Centrum gepland voor meerdere scans. Brent ontwikkeld zich goed, begint eindelijk zijn eerste stapjes te zetten en oogt gezond. De hele familie kijkt er positief naar uit. 

Op 5 december 2023 volgt het telefoontje van de oncoloog. ‘Er is iets gezien op de CT scan, het is niet goed.’ De vierde klap in het gezicht van onze dochter en haar gezin. Maar natuurlijk ook voor ons! 

 


Toekomstplannen die volop door het gezin werden gemaakt, zoals het plannen van een bruiloft en een fijne vakantie met het gezin, vallen in duigen. Financieel kost het ziek zijn van onze kleinzoon veel voor het gezin. Wij als pake en beppe zouden het zo mooi vinden wanneer deze plannen toch nog door kunnen gaan. 

Robert en Anniek zijn al een tijdje bezig om te proberen hun huwelijk met gezin, familie,  vrienden en alle mensen die hen in deze moeilijke tijd steunen te verwezenlijken.

Een onvergetelijke bruiloft  zou natuurlijk fantastisch zijn. Maar zoals gezegd heeft het gezin financieel behoorlijk moeten inleveren. 

Wil jij of willen jullie het met ons mogelijk maken om hen toch die onvergetelijke dag zonder zorgen te kunnen vieren?


Liefs, 

De families van Robert & Anniek

Familie de Jong
20-12-2023

Wij zijn zo overrompeld door alle donaties die wij mochten ontvangen om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te kunnen maken. Al die mensen die ons dat gunnen en met ons meeleven doet ons zo goed en misschien nog wel het belangrijkste. Zo zie je maar weer dat als er moeilijkheden, spanning, verdriet maar vooral hoop aan de horizon is, de familie, vrienden, kennissen en zelfs voor ons anonieme of onbekenden, om ons heen gaan staan en troost en mogelijkheden bieden. 
Fantastisch, woorden schieten tekort.
Wij wensen iedereen fijne, liefdevolle kerstdagen en een gelukkig 2024 🍀


243 donaties
€ 6.343,00