onze kinderen, onze toekomst

onze kinderen, onze toekomst | Geld inzamelen
 
 
Vrijwillig probeer ik zoveel mogelijk jeugd te helpen naar een betere toekomst!

 Lieve Mensen,

Ik vind dat er in Nederland te weinig word gekeken naar de kinderen (en hun problemen) Dagelijks vang ik de jeugd op om naar hen te luisteren en te helpen omdat ik dat voel om te doen. Kinderen uit gebroken gezinnen, instellingen, kinderen met verslaafde ouders, ouders in detentie, kinderen die misbruikt zijn etc.

Op jonge leeftijd word de toekomst van ze afgenomen, op straat of in een instelling geplaatst en een stempel op gedrukt: "probleemkind" Schade zit niet altijd van buiten maar vaak van binnen.

Ik ben bijna afgestudeerd (SCW) en zoek voor mijn laatste jaar BBL/werk plek ik heb tig sollicitaties gedaan maar word overal afgewezen, want ja ik heb (nog) geen diploma, en geen "echte" werk referenties. 

 Dat neemt niet weg dat ik onze jeugd niet kan helpen. Niks en niemand houdt me tegen om er te zijn voor ze. Op wat voor manier dan ook. 

Ik heb spulletjes voor hen mogen kopen, reiskosten bekostigd, mijn eigen huis open gesteld, telefoontjes gepleegd, een toekomst beeld gecreëerd, praten maar vooral luisteren, oplossingen bedenken voor welke situatie dan ook. Ik doe dit gewoon vrijwillig en bekostig het zelf omdat ik vind dat je hiervoor (eigenlijk) niet mag verdienen en je het uit liefde moet doen. 

Helaas beschik ik ook niet altijd over genoeg middelen om alles mogelijk te maken. En geef de kinderen/jong volwasssen mee dat de waarde niet in geld ligt maar wat je doet vanuit je hart. Maar toch wil ik een klein potje maken voor mensen die ook om onze kinderen geven of dezelfde mindset hebben zodat ik dat aan hen kan besteden. Ook hoop ik mensen te inspireren en samen oplossingen te kunnen bedenken. Doneren is niet alleen geld. Jezelf alleen maar openstellen, luisteren, meedenken, iets van jezelf geven is ook doneren. Mocht je op wat voor manier een steentje bij kunnen dragen is dat super welkom, bericht me alsjeblieft. 

 
Met godswil open ik in de toekomst een "instelling" waar ik zoveel mogelijk kinderen mijn liefde en hulp kan geven. En vooral hun dromen waar kan maken. Want probleemkinderen bestaan niet, die worden gemaakt. En een hart voor dit werk en onze toekomst studeer je niet die heb je! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00