Onverwachte tegenslag

Onverwachte tegenslag | Geld inzamelen
 
 
Onverwachte tegenslag

Beste lezer,

Mijn vriend en ik zijn jonge ondernemers. Ik ben 22 jaar oud en mijn partner is 19 jaar oud.

We zijn nog niet zo lang bezig met ondernemen en hebben al een zware tegenslag gehad. We hebben een merk geregistreerd via boip en na 3 tal weken kregen we een brief van Nederlandse advocaten kantoor dat onze merk te veel op Puma lijkt en dat we daarvoor 1000 euro aan Puma moeten betalen en 2000 euro aan advocaten.

We hebben een advocaat ingeschakeld en ze is nu haar best aan het doen om ons te beschermen. Eerlijk gezegd heeft onze merk niets te maken met Puma. Onze merk klinkt helemaal anders en heeft ook een andere beeld. Alleen hebben we bovenaan aan de merknaam een wilde kat opgezet die helemaal niet te vergelijke is aan Puma. Toch heeft onze advocaat aangeraden om onze merkregistratie in te trekken omdat het ons heel veel geld zou kosten moest het zaak naar de rechtbank gaan.

We hebben onze merk registratie ingetrokken maar we hadden al 300 producten besteld met onze merk logo erop wat inderdaad niet zo slim was voor ons. Dus deze 300 producten moeten vernietigd worden. We hebben echter heel veel moeite en geld ingestoken maar door die tegenslag zijn we niet van plan om op te geven. We willen juist harder gaan en meer bereiken. Omdat we al onze spaargeld en geleende geld van de ouders en familie in onze zaak hebben gestoken hebben we geen geld meer over om deze boetes te betalen en onze advocaat ook.

We zijn in totaal rond 4500 euros kwijt wat enorm veel geld is voor zo jonge mensen. We hebben lang moeten werken voor dit geld om een eigen zak te kunnen beginnen. We geloven in Wonders en das een van de redenen waarom we hier deze bericht plaatsen.

We zouden ontzettend waarderen en blij zijn moest het ons lukken om deze bedrag in te zamelen zodat we uit alle schulden geraken en terug op onze onderneming kunnen focussen.

We hebben heel veel waardes uitgehaald van onze fouten en gaan deze in het vervolg niet meer herhalen. Kan je of kan je niet, heb je of heb je ons niet willen/kunnen helpen, ik wil je toch bedanken voor deze verhaal te lezen en ik vind het heel tof dat er zoiets bestaat waar mensen elkaar kunnen helpen (ik ben sprakeloos).

Btw: mijn vriendin heeft me aangeraden om het bedrag dat ik nodig had voor mijn schulden op deze manier in te zamelen maar daarvoor wist ik niet dat zoiets mogelijk was of zelfs bestond. 
 
 
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 4.500,00
0%