Ontwikkelingswerk Bosnië

Ontwikkelingswerk Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Project Bosnië ROC de Leijgraaf

Ontwikkelingswerk Bosnië
ROC de Leijgraaf gaat naar Bosnië.

Hallo! Wij zijn Chantal Kreijveld (20 jaar) en Pleun Reniers (18 jaar). Wij volgen de opleiding Onderwijsassistent op ROC de Leijgraaf in Veghel.

Met onze school gaan we een week naar Bosnië om ontwikkelingswerk te doen. Sterker nog WIJ als studenten onderwijsassistent 2e leerjaar krijgen de unieke kans om een week naar Bosnië te gaan om een school op te knappen! Naast het opknappen heb je ook een dag dat je activiteiten met de kinderen uit gaat voeren. Helaas hebben die kinderen niet de luxe scholen zoals wij die tegenwoordig kennen. En daar gaan wij wat aan doen!

Maar om dit uit te voeren, en werkelijk te Laten worden hebben we jullie hulp nodig!. De bedoeling is dat we geld ophalen. Ons streefdoel is 475,00 per persoon (vandaar 950 euro voor twee) maar elke euro meer wordt gebruikt voor nog meer nieuwe materialen.

Hierbij nog een filmpje van vorig jaar. Waarin u kunt zien hoe leerlingen vorig jaar bezig zijn geweest. Dit is natuurlijk een andere school dan waar wij uiteindelijk naar toe gaan. 

Wilt u ons, maar vooral de lieve kindjes helpen om hun een mooie opgeknapte school, met nieuwe marterialen te geven? Zodat de kinderen kunnen bouwen aan een fijne toekomst!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 160,00
Doel: € 950,00
16%

Deze actie is gesloten.