Ontwikkelingshulp Nepal | Geld inzamelen
 
 

Ontwikkelingshulp Nepal

Ontwikkelingshulp Nepal

Hallo,

 

Mijn naam is Kevin Bos, 23 jaar oud en ik doe de opleiding medewerker maatschappelijke zorg (MMZ). Voor mijn eindproject ga ik naar Nepal. In Nepal gaan mijn klasgenoten en ik een Quest Trek lopen met Nepalese weesjongeren onder begeleiding van de organisatie Mountain Child Care.

 

Mountain Child Care is dus een organisatie die weesjongeren, die op straat of in opvangtehuizen leven, zicht geven op een beter toekomstbeeld. Dit doen zij door middel van de Quest Trek. Een QuestTrek is een zesdaagse trektocht in de Himalaya. Nederlandse jongeren en Nepalese tieners zonder ouders gaan wandelend op zoek naar hun eigen talent. Dat doen ze samen met een deskundige staf

 

Tijdens deze tocht door het Himalaya gebergte leren de jongeren door opdrachten en coaching hun talenten en kwaliteiten te ontdekken. Hierop volgend krijgen zij 3 jaar begeleiding bij het vinden van een passende baan en/of scholing, zodat zij een mooie toekomst tegemoet gaan.

Deze tocht zullen wij samen met de weesjongeren gaan lopen. En door middel van coaching en training gaan wij met de weesjongeren op zoek naar onszelf en het beste in elkaar. Daarnaast zullen wij in Kathmandu kennis maken met de gehandicaptenzorg in Nepal en op bezoek gaan bij verzorgingstehuizen.

 

Om deze onwijs gave ervaring mee te mogen maken, moet ik een bedrag van €2000 ophalen. Van dit bedrag worden mijn reis, de coaching en begeleiding die de weesjongeren tijdens de Quest Trek krijgen en de 3 opvolgende jaren waarin zij begeleid zullen worden gefinancierd.

 

Alvast heel erg bedankt!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Kevin BosEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.