Onthulling van Vliegrampenterreur

Onthulling van Vliegrampenterreur | Geld inzamelen
 
 
Onze filmdocumentaire onthult een 11 septemberterroristisch misdrijf

Hoe zou het OM ons toch niet het "Bijlmerrampspoedig" uit blijven hangen van de achterlijke, al te "tornadodebiele" proefkonijnen ten laste horen te leggen, als we zulke educatieve "tornadoproeven" op vliegtuigen, die sinds 6 oktober 1981 bij Moerdijk konden worden gehouden, ondanks een dergelijk superlatief van een reconstructie slechts zo "11-septembertragisch" debiel als waanidee af kunnen blijven doen?!

Was het geen afschuwelijk "11-septemberterroristisch" misdrijf om zo'n grenzeloze "vliegrampenbende" van mensen hun leven te maken, en dienen de schuldigen daar niet voor te worden vervolgd?! Hoort de aanklacht daarbij dan niet minstens educatieve massamoord met voorbedachte rade door economische nalatigheid, waarbij ook nog één "onschuldige" omstander te betreuren viel, te zijn, benevens poging tot een dergelijk misdrijf van het formaat van 9/11?!

Een script voor een filmdocumentaire ligt al klaar, en een bereidwillige cineast en de nodige acteurs zijn reeds gevonden. Nu nog de nodige financiële middelen. Donateurs krijgen vanaf € 10 een vrijkaartje voor een bioscoopvoorstelling ervan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.