Onterechte Alimentatie achterstand | Geld inzamelen
 
 

Onterechte Alimentatie achterstand

Onterechte Alimentatie achterstand

Beste,

Bij deze start ik uit nood een inzamel actie voor mijn Onterechte Alimentatie achterstand  van 6422 euro.

De achterstand is ontstaan sinds 2009 tot 2016, mijn zoon is geboren in 2007 en tijdens de zwagerschap zijn ik en mijn ex uitelkaar gegaan en ik heb altijd aan gegeven dat ik er wil zijn voor mijn kind helaas wou zij het kind zonder vader laten opgroeien. Ik was 20 en zij 19 dus we waren erg jong. Na geboorte mocht ik mijn zoon zelden zien en heb ik meerdere rechtzaken gehad voor omgangsregeling die helaas door ex-partner niet nageleeft werd maar ik moest wel sinds 2009 alimentatie van 180 euro per maand betalen terwijl ik op me zelf woonde en werk had naast mbo-studie terwijl ex-partner thuis bij vader woonde zonder vaste lasten. Omdat ik bang was mijn kind verder te verliezen heb ik hem erkend maar ik mocht geen DNA testen afnemen van ex-partner.door woede en verdriet en te kort aan geld heb ik de alimentatie niet betaald/nauwelijks van 2009 tot 2016 ongeveer. MIjn zoon heb ik sosm mogen zien maar onder strenge regels van ex-partner ik mocht hem niet meenemen en alleen komen bezoeken en ik mocht geen fotos maken van hem.

Nu is hij 10 jaar en nog steeds heb ik geen goede band met hem en inmiddels heb ik nu een nieuwe vriendin met een pasgeboren nieuw zoontje die ik dagelijks zie. Echter hebben wij nu te kort aan inkomen omdat ik 230 euro per maand aan ex-partner moet betalen 180 voor alimentatie + 50 euro voor aflossing schuld.

 

Graag wil ik de schuld via deze actie kunnen betalen, omdat ik de laatste rechtzaak verloren had voor kwijtschelden van schuld het was te langs is wordt er gezegd en waarom ik niet eerder over deze jaren een alimentatie wijziging aangevraagd heb? heel simpel: omdat ik door ex-partner hier tegen gehouden werd ik zou mijn zoon helemaal niet meer mogen zien als ik een wijziging zou aanvragen.

 

Bedankt alvast voor jullie hulp, ik hoop dat ik iets minder schuld kan krijgen zodat mijn huidig kindje/vriendin niet meer onder lijdt.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.422,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.