Ontbijtje voor de vluchtelingen op Lesbos | Geld inzamelen
 
 

Ontbijtje voor de vluchtelingen op Lesbos

Because we care

Op het Griekse eiland Lesbos komen nog altijd veel vluchtelingen aan. Het vluchtelingenkamp Moria is al overvol. In dit kamp, dat een capaciteit heeft van ca. 2.000 mensen, worden meer dan 8.000 vluchtelingen opgevangen. Het is een uitzichtloze en vaak gevaarlijke plek; zeker niet veilige voor de kwetsbare groep.

Deze kwetsbare groep vluchtelingen (kinderen, vrouwen en ouderen) worden overgebracht en opgevangen in een andere kamp, Kara Tepe. Daar is plek voor ongeveer 1200 vluchtelingen. Via de stichting Because We Carry ga ik hier aan de slag!

Samen met 7 andere vrijwilligers ga ik in december de handen uit de mouwen steken in dit vluchtelingenkamp. Van het uitdelen van ontbijtjes, organiseren van activiteiten, spelletjes doen met de kinderen tot het gewoon even laten merken dat we er voor elkaar zijn. Om dit alles te kunnen financieren hebben wij een bedrag van 8000 euro nodig. En wij zijn al druk bezig met het inzamelen van geld. Elk teamlid zameld dus een bedrag van 1000 euro in. Ikzelf ben al halverwege 

Zou jij de vluchtelingen en ons team willen steunen? Elke euro is meer dan welkom :)

Wij financieren zelf onze reis en verblijf waardoor elke gedoneerde euro rechtstreeks bij zijn doel terecht komt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.