Ons doel meedoen aan Children's Olympics Jerusalem

Ons doel meedoen aan Children's Olympics Jerusalem | Geld inzamelen
 
 
Help Sam, Patrick en Nighel op weg naar International Children's Olympics in Jerusalem

Play fair, win a friend! Let's meet in Jerusalem

Jeruzalem, de hoofdstad van Israel. Gaststad van de ICG Games, the International Children's Olympics.

Wij zijn Sam Wanyama (Alkmaar), Patrick Sluman (Alkmaar) en Nighel de Jong ('t Zand). Wij hebben de unieke kans gekregen om deel te nemen aan de International Children's Olympics in 2018. Samen met onze trainer/coach Marijn de Jong van HollandSchermen Alkmaar gaan wij dit grote avontuur aan. Onze passie is schermen en wij trainen dagelijks om onszelf te verbeteren.

Schermen en andere culturen leren kennen
Het doel van de ICG Games is om jongeren tussen 12 en 15 jaar uit verschillende landen te laten deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. De Spelen zijn naast het sportieve gedeelte ook bedoeld om andere sporters te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen en andere culturen leren kennen en begrijpen.

Wij gaan samen met 1500 jonge atleten sportief strijden in 9 sportdisciplines gedurende 5 dagen.  Wij zullen uitkomen in de rubriek Schermen met als wapen Degen in de individuele- en teamcompetitie (equipe). Circa 75 steden van over de hele wereld zullen deelnemen aan de spelen in Jerusalem tussen 29 juli en 3 augustus 2018. Wij vertegenwoordigen Nederland namens de stad Alkmaar. Meer informatie over de spelen vindt u op de website van de ICG Games.

Uw donatie helpt ons op weg
Alkmaar Sport en onze Schermvereniging HollandSchermen uit Alkmaar steunen ons volop, maar uw financiële steun kunnen wij heel goed gebruiken.

Zonder uw steun redden we het niet. Wij sparen voor onze reis- en verblijfkosten. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze coach. Daarnaast sparen wij voor de aanschaf van scherm- en reservematerialen.

Met uw hulp en steun komen wij misschien met een Nederlandse olympische medaille terug. Stelt u zich eens voor, een olympisch medaille die door u mogelijk is gemaakt!

Doneert u als bedrijf 100,00 euro of meer, dan kunt u kiezen uit verschillende vormen van vastgestelde reclamemogelijkheden om uw logo en/of bedrijfsnaam te promoten.

Doneert u als bedrijf 150,00 euro of meer dan worden alle vormen van de vastgestelde reclamemogelijkheden om uw logo en/of bedrijfsnaam te promoten voor u gedaan.

Wilt u een sponsor schermclinic volgen of ons op een andere manier steunen, neemt u dan contact met ons op via onze Facebookpagina of stuur ons een e-mail: icgschermen2018@gmail.com.

Groeten,
Patrick - Nighel - Sam

NIEUWS:
Sam Patrick en Nighel hebben fantastisch nieuws. De allereerste sponsor voor de ICG 2018 schermen heeft zich aangemeld. Het bedrijf RAADHUIS Creative Agency uit Alkmaar. De schermjongens zijn ontzettend blij met deze steun en hulp. Hiermee komt een Nederlandse Olympische medaille binnen handbereik.

SPONSORS:
RAADHUIS Creative Agency
RAADHUIS is een creatief bureau dat bestaat uit een groep enthousiaste creatieven, ontwerpers, communicatiestrategen en webontwikkelaars. Sinds 1974 helpen ze klanten met het vertellen van hun verhaal. In de breedste zin van het woord.

T
ogether Everyone Achieves MoreEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

9 donaties
€ 320,00

Deze actie is gesloten.