Online programma voor meer rust en minder stress.

Online programma voor meer rust en minder stress. | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Nicole Prumpeler. Drie jaar geleden ben ik begonnen met het geven van ontspanningsmassages. In eerste instantie omdat ik zelf ervaren had hoe goed het mij gedaan had om van een leven met heel veel stress, naar een leven meer rust in mezelf te komen.

In mijn praktijk maak ik dagelijks mee wat ontspanning met mensen doet; rust is een vorm van opladen. Door de ontspannen, krijg je meer/ hernieuwde energie. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn.

En toch wordt het leven door velen als stressvol ervaren. We MOETEN zoveel; van anderen, maar ook van onszelf. Wat er voor zorgt dat het level van stress hoog blijft. De mensen die last hebben van of tegen het randje aanzitten van een burn-out is hoog. 

Ik zou graag willen dat meer mensen minder stress en meer rust in hun leven kunnen ervaren. Daar worden we allemaal gelukkiger van.

Graag wil ik een online programma maken. Een programma dat je kunt volgen in je eigen tijd, dat een aantal weken duurt en waarin ik wekelijks een praktische opdracht geef om zelf te oefenen. En waarin je stapsgewijs gaat van een leven met (veel) stress, naar meer rust en ontspanning. En daardoor ook een gelukkiger leven.

Om dit online programma te kunnen bouwen heb ik een startbedrag nodig van €997,-

Alle hulp is welkom!☀️

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.