Online platform voor de fietser

Online platform voor de fietser | Geld inzamelen
 
 

"Het online platform voor fietsend Nederland"

We zijn bezig met een online platform voor fietsend Nederland wat daarna ingezet kan worden voor de rest van de wereld. Deze taak mogen we als fietsland en bruggenbouwer op ons nemen.


Focus op verkoop

De branche heeft een behoorlijke focus op de verkoop van nieuwe fietsen. We vergeten de bron: de monteur. Steeds meer bedrijven sluiten omdat ze geen personeel meer hebben. En we staan bekend als een branche die goed boert. Alleen staat onze marge / kosten structuur flink onder druk. We denken dat we er met dezelfde omzet van voorgaande jaren wel zijn, alleen is de aanschafprijs van de fiets inmiddels 3 x zo duur geworden. We zijn druk, druk, druk. Zo worden veel klanten de deur gewezen.


Niet welkom

De fietsenmaker heeft niet de kennis, de onderdelen en de gereedschappen om alle fietsen te kunnen repareren en servicen. Hij moet daarom de keuze maken om zich te specialiseren. 

Fiets kapot

Maar waar moet je als klant heen? We weten dat 80% van fietsend Nederland doorfietst totdat de fiets kapot is. Gevolg van gebrek aan noodzaak, bewustzijn, tijd en geld voor regelmatig onderhoud. 


Ideale match 

Het platform gaat zorgen voor de ideale match. Je kunt op Google zoeken naar een fietsenmaker en je krijgt een hele lijst in jouw omgeving. Maar wie kan nu jouw fiets maken? Het Platform geeft de oplossing op jouw vraag en is zogezegd het thuisbezorgd.nl van de fietsenbranche. 

Kennis

Wanneer jij als consument meer kennis hebt over hoe een fiets gemaakt moet worden, kun je de keuze maken tussen zelf maken of een fietsenmaker zoeken die je fiets maakt, waar jij bent en wanneer jij kunt. Gevolg is dat de fietsenmaker de juiste mensen in zijn winkel krijgt. 


Kwaliteit

Monteurs zijn er op verschillende niveaus. Een aandachtspunt is daarom om de juiste persoon op de juiste opdracht te zetten; zo verspil je de kennis en vaardigheden van een top-monteur niet en overvraag of overbelast je een beginnend monteur niet, bijvoorbeeld. Een ieder die zijn of haar kwaliteit levert, werkt met meer plezier.


Crowdfunding

Op het platform komen teksten, video's en animatiefilms die voor ieder op elk niveau te gebruiken moeten zijn. Al met al een flinke kostenpost voor ons platform. Na een prettige voorgaande ervaring kiezen we daarom ook nu weer voor crowdfunding. Onze tegenprestatie is een bijdrage aan Fietsend Nederland. Voor bedrijven kunnen we mogelijk een link plaatsen zodat het echt "Het online platform voor Fietsend Nederland”.


Forum, van marktplaats tot dating

Een eigen forum waar je kennis, onderdelen, fietsen en een fietsmaatje kunt vinden. Informatie over het het weer, fietsroutes etc. Alles voor de fietser. 

Het vervoermiddel van de toekomst

Als we Nederland op de rit hebben is het plan het platform  in de rest van de wereld in te zetten. "Fietsen is het vervoermiddel van de toekomst". Laten we dit samen oppakken. Alleen ga je misschien snel maar samen komen we verder!

Gezonde groet,

Bedenker en oprichters, Brenda en Leo Steijn

Schrijver van boek "schakelen"

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 150.000,00
0%