Ongeluk en gezondheid van mijn ouders! | Geld inzamelen
 
 

Ongeluk en gezondheid van mijn ouders!

Het ongeluk van mijn vader en de slechte gezondheid van mijn moeder.

Sinds al een groot aantal jaren heeft mijn moeder erge artrose in haar knieën en is na een hoop operaties nog slechter te been geworden. En wacht zij momenteel tot ze geopereerd kan gaan worden, jammer genoeg blijft dit tot op heden uitgesteld worden wegens het ongeluk wat mijn vader in december 2016 kreeg in België. In de file is er helaas iemand met minstens 100 kilometer per uur achterop geklapt. Mijn vader ervaart hier tot het einde van z'n leven zware klachten van, in eerste instantie hadden ze een wiplash geconstateerd, later werd dit al overgezet in een wiplash trauma en helaas ging dit maar steeds slechter. Hij ziet verschrikkelijk af en moet meerdere keren per week naar het ziekenhuis voor behandelingen. Mijn vader heeft sinds het ongeluk tinitus (een constant piepend geluid in z'n oren wat 24 uur per dag doorgaat) wat voor nu slaapleloze nachten veroorzaakt waardoor zijn gezondheid er niet beter op wordt hiervoor wordt hij behandeld maar zal nooit meer overgaan. Mijn moeder ervaart hier net zo goed de klachten van, haar knie operatie wordt maar uitgesteld omdat mijn vader alle zorg nodig heeft en we met z'n alle het hem wat draaglijker willen maken. Helaas zijn behandelingen erg duur van beide ouders en aangezien door de gezondheid van mijn vader, mijn vader niet volledig meer kan werken (wat tevens een frustratie voor hem is want hij wilt het zo graag) zijn wij in inkomen ook helaas achteruit gegaan. Ik probeer veel bij te verdienen zodat ik een steentje bij kan dragen waar ik maar kan. Helaas kan ik niet deze gaten vullen in m'n eentje en daarom vraag ik jullie hulp!

Mijn vader klustte altijd graag, ook dit kan hij met zijn gezondheid niet meer doen, ik vraag niet alleen een donatie voor de behandelingen van mijn ouders maar ook om de projecten af te ronden die er momenteel nog liggen. We zitten met een verouderd toilet wat half opengebroken ligt dat door de lekkage in de badkamer komt, een lekkage in de badkamer en de slaapkamer van mijn kleine broertje die nog afgemaakt moet worden en zo liggen er nog verschillende andere zaken die niet af zijn... Ik zou hier graag een klus team voor laten komen zodat dit afgerond kan worden...

 

Mensen ik hoop dat jullie ons willen helpen, met jullie donaties kan ik wat licht laten schijnen voor hun! Ik heb geen streefbedrag de reden hiervoor is: Hoe meer we inzamelen voor hun, hoe meer ik voor hun kan doen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.