Onderzoek.. Voorkom een tragedie | Geld inzamelen
 
 

Onderzoek.. Voorkom een tragedie

wat bracht mij tot dit punt ..

Hoe ben ik in deze situatie terecht gekomen?

 

ik wil zeggen donneer tien euro en dan vertel ik het hele verhaal maar ik weet dat mensen dan gaan denken Uhm ja hoor lekker makkelijk misschien ...

Maar heel eerlijk heb ik vrij weinig tijd over om het hele verhaal uit te leggen..

die foto daarboven ben ik die hersteld van een 4e zelfmoord poging ..

Niemand weet op dit moment dat ik dit ben aan het schrijven , noem het een schreeuw voor hulp aandacht maar het is niks van dat soort ..

Ik kan ook nu naar buiten lopen en als een idioot gaan lopen schreeuwen voor aandacht maar dat is niet wie ik ben ..

De reden dat ik nogmaals een poging heb gedaan is omdat ik heel mijn leven heb gespendeerd om de vragen te beantwoorden waar zoveel mensen mee lopen ..

De REDEN van ons bestaan ..

wat ons doel is hier op de aarde en wat ons samen brengt en wat er van ons verwacht wordt..

Helaas zijn het de mensen zelf die mij pijn doen met hun simpele gedachten gang die ik aantrek hoe dieper ik weg zak in mijn onderzoek ..

Ik vraag uw hulp om mij te steunen omdat ik inmiddels mijn huis ben kwijt geraakt, mijn kinderen ben kwijt geraakt, vrienden ben kwijt geraakt, studie heb opgegeven, geen energie meer heb om te werken , en al mijn tijd en energie heb gestopt in het contact zoeken met diegene die ons hier op deze wereld heeft gezet en om voor eens en voor altijd de discussie van het geloof en de wetenschapen stop te zetten en voor eens en voor altijd de lijn tussen discriminatie en acceptatie sneller uit te dunnen .. hoe lang blijven wij mensen nog ronddwalen als dwazen of ben ik de enige dwaas die 16 jaar van haar leven antwoorden heeft proberen te onderzoeken wat onze beweeg redenen zijn en hoe we zaken zoals kanker, ziektes, relaties en de grootste problemen kunnen en zouden moeten aanpakken en bekijken ..

Ik vraag uw hulp omdat ik de financien niet alleen persoonlijk nodig heb voor mij en om mijn huis terug te krijgen en mijn kinderen een dak boven het hoofd te bieden ..

Maar om eindelijk neer te zetten waar ik alles voor heb opgegeven ..

Ik wilde een stichting die mensen daadwerkelijk een hand boven het hoofd zou kunnen bieden , een stichting die mensen helpt bij het vinden van hun doelen, betekenis te geven aan hun dromen , veilighed begrip en steun te kunnen bieden aan hun wensen om niet langer meer als een dwaas te gedragen en een stop te zetten op de macht van het geld en om samen iets mooiers te creeëren dan ooit te voren ..

 

Het is veel wat ik vraag maar tegenlijkertijd is er helemaal niks dat ik vraag dat niet eerder gevraagd is ..

binnenkort zal ik mijn levensverhaal doen .. online voor eens en voor altijd met de goede tijden de slechte tijden de mooiste herrineren en de gruwelijkste .. de pijnlijkste en de verlichtende ..

ik ben mijn energie terug aan het winnen omdat het twee dagen geleden is dat ik in het ziekenhuis lag ..

ik heb hoop .. en ik wil die hoop delen .. maar ik kan dit niet alleen..

Laten we eens een discussie voeren over de echte belangen in deze wereld voor ons..

Maar help mij eerst terug op de been zodat ik geen domme dingen hoef te doen voor geld die ik niet eens wil doen die ik op dit moment doe om mee te doen met de maatschappij..

Dit is nog enger voor mij geloof me .. want ik ben tegen geld en ik hoop dat ik kan waarmaken wat ik vraag ..

maar elke steun is welkom en zal me kracht geven om door te zetten ..Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00