Onderzoek Shiva

Onderzoek Shiva | Geld inzamelen
 
 

Ons poesje Shiva is ziek. We zijn al bij verschillende klinieken geweest, maar geen enkele arts lijkt eruit te komen wat ze mankeert. Alles is al onderzocht, alle ziektes en organen die bij het ziektebeeld passen. Nu is er een soort kristal bij Shiva in haar urine gevonden, die nog nooit eerder is geïdentificeerd bij een kat. We hebben al verschillende behandelingen geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Zij plast nog steeds bloed. 

Shiva is net 1,5 jaar. Nog aan het begin van haar leventje, dus. Zij knuffelt nog steeds heel graag en eet en drinkt goed. Ze heeft een mooi huis en grote tuin om lekker in te ravotten en te spelen en alle liefde om zich heen die ze nodig heeft. De dierenartsen zien daarom ook geen reden om haar uit haar lijden te verlossen. Gelukkig maar, want we zouden haar absoluut niet willen missen en hier is Shiva simpelweg nog veel te levenslustig voor. Haar ziektebeeld is gewoon bij veel artsen onbekend. Zij is nu doorverwezen naar het Specialistisch Dierenziekenhuis in Utrecht. Echter, de kosten voor Shiva beginnen aardig op te lopen. 12 januari gaan ze daar haar traject starten met een gespecialiseerd internist. Ik doe uiteraard alles om de onderste steen boven te krijgen en het beestje beter te maken, maar hierbij is elke vorm van financiële hulp welkom. Ik weet dat het eerste onderzoek (uitgebreide echo, urineonderzoek en bloedonderzoek) weer rond de 500-600 euro gaat kosten. En hierna zullen er waarschijnlijk nog meer onderzoeken volgen. 

Mocht u iets willen bijdragen aan het onderzoek van onze lieve Shiva, dan is alle hulp van harte welkom. Het onderzoek vindt sowieso plaats, al moet ik er een lening voor afsluiten, maar elke cent extra is welkom. Alvast heel erg bedankt ❤

KayleeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.